Aktualitások

Női Csoport a Kiteljesedett Létezésért

A Női körök fontossága, szerepe hatalmas erővel bír. A mostani időszakban nagyon nagy szükség van olyan terekre, ahol mi Nők kapcsolódunk elsősorban önmagunkhoz, a bennünk rejlő és épp felszínre kerülő aspektushoz, hogy aztán megnyílva, befogadóvá válva, teljességben tudjunk kapcsolódni másokkal.
Két hetente találkozunk , egy-egy alkalom 3-maximum 4 órára és minden egyes alkalommal más-más témát dolgozunk fel. Oldunk különböző gyakorlatokkal, nyitjuk és bontjuk ki a lelkünk rejtett részeit.

Alkalmak:

04.28. A bennünk élő anyai minőség gyógyítása, az Édesanyánkkal kapcsolatos fájdalmak elengedése, hogy a szívünkben a közelgő Anyák Napjára őszintén és a legtisztább szeretet által tudjuk megköszönni az Életet melyet általa kaptunk.

05.12. Kapcsolataink oldása, tisztítása. Szakrális Női erőnkhöz való kapcsolódás. A bennünk élő Isteni és Istennői minőség találkozása.

05.26. Vajon amikor megszületik a gyermekem, lehetek e egyszerre Nő és Anya? Ezt a témát járjuk körbe és oldjuk a felmerülő blokkokat. Most egyenlőre csak a májusi alkalmakat írom ki, természetesen a tér nyitott és júniusban igény esetén a további témák is kiírásra kerülnek.

Szeretettel hívlak, ezen alkalmakra ahol együtt különböző önismereti gyakorlatokkal, meditációval, sámán technikákkal bontjuk ki szívünk és méhünk virágát, hogy Kiteljesedett Nőként magabiztosan, a bennünk rejlő hatalmas szeretettel és megtartó erővel , Föld és Ég Áldásával álljunk bele a Létezés örömeibe.

A hozzájárulás alkalmanként 8.000ft.
Jelentkezés. a 06/20 598-60-73-as számon lehetséges.
Kérdés esetén keress bizalommal. Pontos címet jelentkezéskor küldök.

Várlak szeretettel.

Lató Renáta
Szertartás vezető
Családállítás vezető
Lélek Érintő

Munay ki oktatói képzés

Szeretettel hívlak egy ősi energiákkal, tudással körbeölelt képzésre, mely nem más mint a Munay ki oktatói képzés! 🙏♥️
Az esemény leírása az alábbi linken olvasható.

https://facebook.com/events/s/munay-ki-oktatoi-kepzes/2773912296251243/

Kerüljünk hát közelebb egy mélyebb kapcsolódásban Drága Földanyánk ősi elemeihez és bölcsességéhez!
Engedjük be a szívünkbe ezeket az erőket és az Ősi tudást, melyek kísérnek és tanítanak minket az úton, éljük át az összekapcsolódást minden létezővel (emberek, állatok és növényekkel)
Melyek igazi kincsként gyógyítanak és emelik a rezgést!
Így gyógyul és emelkedik a Földünk és az emberiség egy szebb, élhetőbb és szeretettelibb világba! 🙏🙏🙏

Így legyen, így van!

Aho♥️🙏🕉️

Várlak szeretettel!
Lató Renáta

Szertartás vezető és tanító.

0620 598 6073

Share