Aktualitások

A Lélek Érintése / Masszázs oktatás

Szeretettel hívlak egy szépséges Érintés alapú blokkoldó kezelés megtanulására, a LÉLEK ÉRINTÉSE tanfolyamra, ahol a Metamorf alaptanfolyamot sok – sok mindennel kiegészítve sajátíthatod el.
Az évek során a kezeléseim tapasztalata és tudása van egy csokorba gyűjtve ebben a kezelésben, melyet szeretettel adok át Neked. 🙂
Több tanfolyamon melyeken részt vettem és alkalmazom is őket, az Égiek sugallatára összeálltak egy nagyobb Egységbe és szépségbe. 🙏♥️
Így született meg a Lélek Érintése kezelés.

Mire számíthatsz a tanfolyam során?

🌺A kezelés egy speciális blokkoldó technikán alapszik, mely során nagyon finom és lágy Érintéssel dolgozunk.
Megtanuljuk a minőségi Érintést, ami biztonságos térben megtart és a lágysága miatt megnyílik a lélek kapuja.
🌺A lábakon egészen a térdig dolgozunk, a kézfejeken és a karokon, valamint az arcon és az egész fejen oldjuk fel a letárolt blokkokat, melyek információit a tudatalattink letárolta.
🌺A lábakon történő kezelés segíti többek között, hogy merjünk lépni, ezáltal felszabadítja az előrejutás képességét az életünkben.
🌺A karok illetve a kezek a szívcsakránk meghosszabbítása, így a kezelés segíti azt, hogy merjünk a szívünkből cselekedni, elinditani az újat. Merjünk a szívünk vágya szerint élni, majd azt kiengedni az Univerzumba, elindítani a kezeinken keresztül ezt a cselekvő energiát.
🌺Az arcon és a fejen való kezelés segíti beintegrálódni a változást, mely az új életünk megéléséhez szükséges, mindezt azután, hogy elengedtük a régit mely már nem szolgál minket.
🌺A gerinc reflexpontjain keresztül stimuláljuk az idegrendszert, illetve fellazitjuk az ott letárolt blokkokat melyeket a csakrákon keresztül vezetünk el és töltünk fel a legmagasabb rezgésű Isteni fénnyel.
🌺Az összes csakrát kezeljük, nemcsak a szív csakrat! Ezt én fontosnak tartom, a tanfolyamon beszélünk és érzékelni is fogjuk ennek a jelentőségét!
Mit is kaphatsz a képzés során?
🌹A nap folyamán megismerkedünk azzal a tudással is, hogy egy ember talpára, lábfejére nézve milyen információkat kaphatunk.
🌹Megtanulod, hogy a kezelés folyamata alatt hogyan tudjuk átadni a vezetést a Felsőbb Énünknek, mely által megszűnik az akarás és megérkezünk a Jelenbe.
🌹Mélyebben megérzed és megérted az egész energetikai rendszer felépitését és összekapcsolódását
🌹Energetikai terek rendezése kezelés előtt és után.
🌹 Energetikai védelem biztosítása illetve önmagunk tisztítása, hogy jó empataként ne vegyünk át semmilyen energiát azoktól akikkel dolgozunk.
🌹Elsajátítod azt a minőségi Érintés formát, melyet a szeretet vezérel és maximális ellazulást és megnyilási lehetőséget biztosít azok számára akiket kezelünk.
🌹Lélektől lélekig érintünk miközben 3 síkon oldjuk a letárolt blokkokat,
🔹Előző életekből
🔹A magzati létből
🔹És a jelen életünkből
A részvételének nem feltétele az előképzettség!
Időpont. 2023.01.28.
Jelentkezési határidő. Január 20.
A képzés díja 30.000 Ft.

Jelentkezés 0620 598 6073.
gyorok.renata@gmail.com
A képzésre a részvételi szándékodat, az elköteleződésedet illetve a helyedet 15.000 ft előreutalással tudod biztosítani.
Jelentkezéskor küldök számlaszámot.
Lemondás esetén nem áll módomban visszatéríteni az előleg összegét.
Helyszín Szigetszentmiklós, pontosítása Jelentkezéskor történik.
A képzés fentmaradó díja (15.000 Ft) a helyszínen fizetendő.
A képzés elvégzéséről Tanúsítványt állítok ki, hivatalos úton lejelentve és kezelve, mely szolgálja a Te és az Én munkámat is, hogy minél több embernek segíthess megérkezni a teljes, boldog és egészséges élethez. 🙏🕉️♥️
További információ az alábbi linken elérhető.
http://holisztikuskucko.hu/metamorf-masszazs/

Érezd meg a szívedben a hívást, amennyiben Megszületett a rezonancia alapján lélektérben az érzés a találkozásunkra ,én nyitott szívvel és szeretettel várlak ebben a szépséges utazásban, ahol a kezedbe kapsz egy kulcsot, mely ősidők óta arra vár, hogy belépj vele az ajtón. 🥰

Lató Renáta

Munay ki oktatói képzés

Szeretettel hívlak egy ősi energiákkal, tudással körbeölelt képzésre, mely nem más mint a Munay ki oktatói képzés! 🙏♥️
Az esemény leírása az alábbi linken olvasható.

https://facebook.com/events/s/munay-ki-oktatoi-kepzes/2773912296251243/

Kerüljünk hát közelebb egy mélyebb kapcsolódásban Drága Földanyánk ősi elemeihez és bölcsességéhez!
Engedjük be a szívünkbe ezeket az erőket és az Ősi tudást, melyek kísérnek és tanítanak minket az úton, éljük át az összekapcsolódást minden létezővel (emberek, állatok és növényekkel)
Melyek igazi kincsként gyógyítanak és emelik a rezgést!
Így gyógyul és emelkedik a Földünk és az emberiség egy szebb, élhetőbb és szeretettelibb világba! 🙏🙏🙏

Így legyen, így van!

Aho♥️🙏🕉️

Várlak szeretettel!
Lató Renáta

Szertartás vezető és tanító.

0620 598 6073

Share