Csakra Talp Masszázs – A lélek oldása

Szeretettel hívlak egy finom gyógyító technika elsajátítására, ahol a talpakon fogunk dolgozni, hiszen a hét fő csakra a talpunkon is megtalálható.
A reflexológia során nemcsak testi gyógyulás érhető el, hanem a lelki élet mélységeibe is bepillantást nyerhetünk és lehetőségünk van az ott letárolt energetikai blokkok oldására is!
A Csakra-Talpmasszázs során befolyásolni tudjuk a csakra energiákat,mellyel harmóniát teremtünk, és gyógyíthatjuk a testi, lelki fájdalmainkat. A kezelés során a probléma gyökeréig jutunk el. A csakrák harmonizálása által, pozitív tudatállapot változás áll be az életünkben. Oldódnak bennünk a feszültségek, a felhalmozódott stressz, ezáltal megéljük a szeretet és a béke áramlását.Képesek leszünk nyugodtabban gondolkodni, türelmesebbek leszünk magunkkal és másokkal szemben, valamint a szervezetünk öngyógyító erőit is aktívabbá tudjuk tenni.
A csakrák diszharmonikus működése esetén felborul a szervezetünk egyensúlyi állapota, egy negatív lelki állapot miatt mely a későbbiekben akár a testi / fizikai síkon is jelentkezik betegség formájában. A kezelés során a csakrák finom érintésével oldjuk ,gyógyítjuk az ott letárolt leki fájdalmakat, sérülések lenyomatait, ezzel segítve a szervezet öngyógyító folyamatainak a beindítását, visszakapcsolva a pácienst az élet szeretet áramlásába.
A csakrák érintése által stimuláljuk a belső elválasztású mirigyeket, amik szoros összefüggésben állnak a belső szerveinkkel, így az oldás nemcsak lelki tisztítás és harmónizálás történik, hanem testi, fizikai szinten is megindul a gyógyulás.

A tanfolyam mit is tartalmaz, mit kaphatunk az elvégzésével?

-egy mélyebb megértést kapunk szervezetünk teljes egészének a megértésére, az összefüggésekre melyek a teljes energetikai rendszert érintik.
-Csakrák jelentősége, feladata, blokkjának a következményei
-a kezelés eredete, menete, a kezelés sorrendje
-A kezelésre, a páciemsre való hangolódás, előkészületek
-Ásványok szerepe a kezelésben, alkalmazásuk, melyik csakrát melyik ásvány hogyan és miben segítheti, ásványok tisztítása, harmonizálása
-Illatok kapcsalata a rendszerben, illóolajok biztonságos használata
– A kezelés gyakorlása, hogy a nap végére biztonsággal egyedül gond nélkül megoldott legyen a kezelés
-A kezelés végén a tér , az ásványok tisztítása , pozitív energiával való felttöltése, természetesen önmagunkról sem megfeledkezve.
-Beszélünk arról is, vajon szükséges e számomra védelem…..
Ez is egy jó kis érdekes téma, tehát beszélünk róla és ennek a lehetőségeiről is:)
A tanfolyam sikeres elvégzéséről Tanúsítványt állítok ki, mellyel akár bővítheted a szolgáltatásaidat is, illetve a megszerzett tudással akár a családod és a barátaid körében is nagyon sokat segíthetsz.
A részvétel bejelentkezéshez kötött, az ott leszek bejelölése nem mínősül jelentkezésnek!
Ár: 25.000 Ft mely tartalmazza a kinyomtatott jegyzetet is.
Jelentkezési díj, mely elutalásával a helyedet a tanfolyamon biztosítani tudod: 10.000ft. Számlaszámot a jelentkezéskor küldök.
A részvétel lemondása esetén, az előleget nem áll módomban visszatéríteni, kérlek ezt vedd figyelembe jelentkezésedkor! Köszönöm.
A tanfolyam időpontja: érdeklődés esetén, egyeztetés útján.
Helyszín: 2310. Szigetszentmiklós Emelkedő utca 26
Tel: 06/20 598-60-73
E-mail: gyorok.renata@gmail.com
Keress bizalommal, amennyiben kérdésed van!

” Amikor egy ember lábát a kezemben tartom, a lelkét tartom szeretetettel”

Várlak szeretettel!

Share