Családállítás

“Csak kilépsz a napfénybe és máris világos van”
Bert Hellinger
A családállítás egy utazás, mely visszarepít minket a jelenlegi problémánk gyökeréhez a múltba, ahol a Transzgenerációs mintákon dolgozunk, egy mélyebb megértés és oldás erejében.

Igen, elmegyünk egészen a gyökerekig, ahol ráláthatunk, hogy az érzés melyben megrekedtünk, valóban hozzánk tartozik e. Vajon a saját életemet élem?
A mélyben az ősök erejével dolgozunk, bontjuk ki szeretettel az elakadásokat,mely által juthatunk vissza önmagunkhoz, a saját erőnkhöz, vállalva a saját életünket és boldogságunkat!
Bert Hellinger nevéhez kapcsolódik a családállítás rendszere, melyben a résztvevők:
-az állító ( aki a családállítást kéri),
-a képviselők , (akik szereplőként részt vesznek a folyamatban, segítik azt) és az -állítás vezetője.
Az állítást kérő személy érkezik egy adott élethelyzettel, melyre szeretne egy mélyebb rálátást kapni, és megtapasztalni az állítás utáni felszabadító változásokat a saját életében. A családállítás segítségével mélyebben láthatunk rá a történetünk gyökerére, és akár generációk óta fentálló , ismétlődő nehézségek, élethelyzetek oldódhatnak általa, mely során a saját és a környezetünk életében is pozitív változások indulhatnak el. A családállítás során az energetikai rendeződés által, mindenki visszakerül az őt megillető Hely-re.
A családban kialakul a Rend, ezáltal elkezdhetjük élni a SAJÁT ÉLETÜNKET!
A folyamatokban az érzéseink megengedése és kinyilvánítása valamint az oldómondatok segítenek minket abban, hogy a múltunkat tisztelettel és szeretettel tudjuk elfogadni, ezáltal felismerjük, hogy ami velünk történt, az a részünk és hozzátartozik ahhoz a jóhoz, mely ezután fog megtörténni.

” Amikor egy követ dobunk a vízbe, egyre nagyobb koncentrikus körök rajzolódnak ki a víz felszínére, ahogy bennünk elindul a változás, az hatással van a környezetünkre is. Ha egy ember elindul a saját változása felé, ez kihatással van a Világ változására is! ”
Tehát miben is segíthet a családállítás?
Bármilyen nehézséget okozó élethelyzetben a segítségedre lehet, ahol azt érzed megragadtál, nem látod a kiutat.
Kirekesztettség érzése, munkahelyi, párkapcsolati problémák, szégyen érzet, bűntudat. Önmagunk felvállalása, életút felvállalása, agresszió gyökerének az oldása….

Családállítás kérésére van lehetőség egyéni kezelés formájában, illetve csoportos formában is.
Csoportos családállítás esetén a részvétel előre bejelentkezéshez kötött!

A csoportos Állítást kérheted nyílt és zárt (fedett) formában is. Hogy mi a különbség a kettő között?

Fedett állításnál a szereplők akiket kiválasztunk egy -egy szerepre, nem tudják, hogy milyen szereplőnek lettek kiválasztva, ( csak az állítást kérő és a családállító tudja, ) így csak a pusztán a térben megjelenő energiákkal van dolgozva, ha először jársz állításon, magad is meggyőződhetsz róla, hogy a képviselő nem a saját átélései alapján cselekszik, azt adja ami a térben tisztán megjelenő érzés.
Kérlek e mail-ben küld el a jelentkezési szándékodat, akár képviselőnek , akár állítónak vennél részt ebben a csodálatos folyamatban.
Amennyiben nem ismered még ezt a módszert, kicsit talán tartasz tőle, jelentkezz képviselőként és tapasztald meg az érzésekkel átitatott csodás rendszert, mely hatására segítőként is hatalmas tapasztalásokkal, felismerésekkel gazdagodhatsz a saját életedre vonatkozóan. Hiszen a tapasztalat az, hogy mindig olyan embert választunk ki 1-1 szerepre, mely az ő saját életében is jelen van vagy volt valamikor.
E mail cím: gyorok.renata@gmail.com
Tel: 06/20 598-60-73

A legközelebbi csoportos Állítás időpontja. 2023.02.18.
Jelentkezési határidő: 2023.02.16.
Helyszín: Holisztikus Kuckó. Szigetszentmiklós
Részvételi díj:
Állítói díj:20.000 Ft
Képviselői díj: 7.000 Ft

Egy állítói napon maximum 3 állítás kérésére van lehetőség, mivel nagyon mély folyamatok zajlanak a nap folyamán, így a jelentkezésedet időben jelezd felém.

Bármilyen kérdésed van az eseménnyel kapcsolatban, kérlek hívj vagy írj, nagyon szívesen válaszolok!

” A múlt elengedése nem más, mint megváltozva tovább menni. ”

Bert Hellinger

Egyéni Családállítás személyes és online formában:

Természetesen egyéni családállításon is van lehetőséged részt venni, akár online formában , abban az esteben, ha a távolság akadályokat képez a személyes találkozásunkban.

Az állítás előtt megbeszéljük, hogy milyen témában szeretnél egy mélyebb rálátást kapni, hol érzel elakadást az életedben. Itt a képviselőket bábuk helyettesítik, illetve az érzelmeket ők jelenítik meg a térben.

Az energiák helyreállítása ebben a dinamikában a speciális oldó mondatok segítségével és a bábuk optimális helyzetbe állításával rendeződik.

Én bízom Benned,Te is bízthatsz magadban!
Tedd meg az első lépést magad felé, én várlak szeretettel!

Várlak szeretettel!

Share