Energetikai kezelések

REIKI

2011-ben sajátítottam el egy csodálatos kezelést a Reiki-t,( REIKI  I-II-III Mestreri fokozatig,) mely során Isteni energiát közvetítünk kezünkön keresztül . Áramoltatjuk az Isteni energiákat, mely által a szervezetben letárolt blokkok oldódnak, így beindulnak az öngyógyító mechanizmusok a testünkben.  A kezelésnek nincsen mellékhatása, Mindenki számára ajánlott.

A kezelés során a test energetikai rendszerében dolgozunk. Beindítjuk a szervezet öngyógyító folyamatait, és feltöltjük a testet és a lelket színtiszta  energiákkal.

2013-ban volt szerencsém részt venni a Szellemgyógyászat, Arolo és az Angyal tanfolyamokon, valamint Parapszihológiai képzésen is.

Az energetikai kezeléseim során, ezen ismereteim ötvöződtek és hatékonyan egységben együttműködve alkalmazom őket kezeléseim során, jelen életbeni elakadások kezeléseként a Mennyei Atya és az Angyalok és az Égi Mesterek segítségével és kíséretében!

Megosztom egy csodás élményemet, mely a Reiki Mesteri táborban élhettem meg.

Egy erdőben kirándultunk, csendben, hogy meghalljuk mit üzen a számunkra az erdő. Sok utat láttam. Volt ami a fák között kanyargott a dombon, volt ami a völgyben a patak mellett vezetett, egyszóval, több út volt. Mégsem volt jelentősége, hogy ki melyik úton ment, mert mindegyik út ugyanoda vezetett.

Tehát, amikor megkérdezzük, hogy jó úton vagyunk e, nincs olyan hogy jó út, vagy rossz út, egyszerűen csak utak vannak és mindig az utunkon vagyunk.

Mindegyik út ugyanoda vezet, hiszen egy Helyről jöttünk és egy Helyre megyünk!

Munay-ki Női Gyógyító Szertartás -13. Anyaméh Rítus

Ez a szertartás egy csodás ősi Rítus, mely Peruból származik és egy energetikai lehetőség. Régen az Ősi Sámánok  is használták az emberek segítésére ezt a szertartást.

Kapcsolóduk Földanyához, az ősökhöz, az égtájakhoz és a hozzájuk tartozó minőségekhez illetve az archeállatokhoz. Meghívjuk ebbe a szent térbe ezen minőségeket, hogy tanítsanak minket ősi bölcsességükkel és a szeretetetükkel ebben a gyógyulási folyamatban.

Az Anyaméh gyógyítása során a szakrális csakrában letárolt, akár ősidők , generációk óta ott hordozott félelmeket és a fájdalmakat engedjük el, melyek eddig gátolták a kapcsolódásainkat és a teremtő folyamataink manifesztálódását.

Kinek ajánlott a részvétel?

Tulajdonképpen mindenkinek.

-Azoknak akik esetleges párkapcsolati nehézségek energiáit tárolják a méhükben

-Javasolt azoknak is ,akiknek nőgyógyászatilag  eltávolították a méhét, hiszen attól a méhünk energetikai lenyomata az ott van,

-Akik azt élik meg, hogy a teremtéseik valamiért sosem sikerülnek, akadályoztatva érzik annak maniszfesztálódását.

-nőiség megélésének akadályoztatása esetén

-gyermeket szeretne, de valamilyen ok miatt nem sikerül a teherbeesés.

-abortusz, vetélés után

-azoknak a fiatal lányoknak is ajánlott akik még nem menstruálnak, ezt úgy hívják ” még nem hullajtotta el a méhének az első virágát”

-Férfiak is részt vehetnek a Rítuson, akár mint a Nőket támogató erő, ( gondoljunk az apás szülésekre, hogy mekkora támogatást nyújthat , mellettünk az édesapa jelenléte), illetve amennyiben kérik ők is megkaphatják az energetikai átadást, hiszen a teremtő központjuk ugyanott helyezkedik el, és mivel ők is emberek, nekik is lehetnek ezen területen nehéz megélések lenyomatai. Valamint ők is az édesanyjuk méhében fogantak és tudjuk , hogy átvehettünk Édesanyánktól energetikailag akár félelmeket és nehéz megéléseket is.

-Javasolt továbbá minden hölgynek akinek a Női generációs vonalában a nőiség, a kapcsolódás megélésében nehézség volt és ez tudattalanul is továbbadódott születésről születésre. Nagyon sokszor tapasztalom az átadás, a szertartás során, hogy megjelennek lélekben az ősök és hálájukat fejezik ki akár a túloldalról, hogy ez itt és most megtörténik hiszen ők sem akarják, hogy mi vigyük tovább az ő sorsukat!

Ezért is mondjuk azt, hogy ezen szertartáson való részvétel esetén, nemcsak mi gyógyulunk, hanem az őseink és maga Földanya is.

A Behívások után egy leképezett Anyaméhben történik meg a Rítus átadása, és a szülőcsatornán keresztül a születés egy új Életbe!

” A méhünk nem azért adatott, hogy a fájdalmakat, a félelmeket és a szenvedéseket tárolja,

A méhünk feladata az, hogy Életet adjon és a Világra segítse azt!”

A legközelebbi csoportos gyógyítás időpontja 2023. 02.11.

A részvétel bejelentkezéshez kötött.

Tel. 06/20 598-60-73

Várlak szeretettel

Share