Energetikai kezelések

REIKI

2011-ben sajátítottam el egy csodálatos kezelést a Reiki-t,( REIKI  I-II-III Mestreri fokozatig,) mely egy csodás, gyógyító Isteni energiát közvetít kézrátétel által. A kezelésnek nincsen mellékhatása, Mindenki számára ajánlott.

A kezelés során a test energetikai rendszerében dolgozunk. Beindítjuk a szervezet gyógyító folyamatait, csökkenti, megszünteti a fájdalmakat, és feltölti a testet és a lelket gyógyító energiákkal.

2013-ban volt szerencsém részt venni a Szellemgyógyászat, Arolo és az Angyal tanfolyamokon.

Azóta az energetikai kezeléseim során, ezen ismereteim ötvöződtek és hatékonyan egységben együttműködve alkalmazom őket gyógyításhoz, akár előző életből hozott blokkok oldásához Isten és az Angyalok segítségével és kíséretében!

Megosztanám egy csodás élményemet, mely a Reiki Mesteri táborban élhettem meg.

Egy erdőben kirándultunk, csendben, hogy meghalljuk mit üzen a számunkra az erdő. Sok utat láttam. Volt ami a fák között kanyargott a dombon, volt ami a völgyben a patak mellett vezetett, egyszóval, több út volt. Mégsem volt jelentősége, hogy ki melyik úton ment, mert mindegyik út ugyanoda vezetett.

Tehát, amikor megkérdezzük, hogy jó úton vagyunk e, nincs olyan hogy jó út, vagy rossz út, egyszerűen csak utak vannak és mindig az utunkon vagyunk.

Mindegyik út ugyanoda vezet, hiszen egy Helyről jöttünk és egy Helyre megyünk!

Munay-ki Női Gyógyító Szertartás -13. Anyaméh Rítus

Ez a szertartás egy csodás ősi Peruból származó gyógyító energetikai lehetőség. Régen az Ősi Sámánok gyógyítottak ezen technikával.

Kapcsolóduk Földanyához, az ősökhöz, az égtájakhoz és a hozzájuk tartozó minőségekhez illetve az archeállatokhoz. Meghívjuk ebbe a szent térbe ezen minőségeket, hogy tanítsanak minket ősi bölcsességükkel és a szeretetetükkel ebben a gyógyulási folyamatban.

Az Anyaméh gyógyítása során a szakrális csakrában letárolt, akár ősidők , generációk óta ott hordozott félelmeket és a fájdalmakat engedjük el, melyek eddig gátolták a kapcsolódásainkat és a teremtő folyamataink manifesztálódását.

Kinek ajánlott a részvétel?

Tulajdonképpen mindenkinek.

-Azoknak akik esetleges párkapcsolati nehézségek energiáit tárolják a méhükben

-nőgyógyászati betegség ill műtét után, akkor is, ha eltávolították a méhét, hiszen attól az energetikai lenyomata az ott van,

-abuzálás, esetleg erőszak átélése után

-nőiség megélésének akadályoztatása esetén

-gyermeket szeretne, de valamilyen ok miatt nem sikerül a teherbeesés.

-abortusz, vetélés után

-azoknak a fiatal lányoknak is ajánlott akik még nem menstruálnak, ezt úgy hívják ” még nem hullajtotta el a méhének az első virágát”

-Férfiak is részt vehetnek a Rítuson, akár mint a Nőket támogató erő, illetve amennyiben kérik ők is megkaphatják az energetikai átadást, hiszen a teremtő központjuk ugyanott helyezkedik el, és mivel ők is emberek, nekik is lehszertaáson etnek ezen területen nehéz megélések lenyomatai.

-Javasolt továbbá minden hölgynek akinek a Női generációs vonalában a nőiség, a kapcsolódás megélésében nehézség volt és ez tudattalanul is továbbadódott születésről születésre. Nagyon sokszor tapasztalom az átadás, a szertartás során, hogy megjelennek lélekben az ősök és hálájukat fejezik ki akár a túloldalról, hogy ez a gyógyítás megtörtént, hiszen ők sem akarják, hogy mi vigyük tovább az ő sorsukat!

Ezért is mondjuk azt, hogy ezen szertartáson való részvétel esetén, nemcsak mi gyógyulunk, hanem az őseink és maga Földanya is.

A Behívások után egy leképezett Anyaméhben történik meg a Rítus átadása, és a szülőcsatornán keresztül a születés egy új Életbe!

” A méhünk nem azért adatott, hogy a fájdalmakat, a félelmeket és a szenvedéseket tárolja,

A méhünk feladata az, hogy Életet adjon és a Világra segítse azt!”

A legközelebbi csoportos gyógyítás időpontja 2019.05.18.

Várlak szeretettel

Share