Hawaii Lomi Lomi Nui masszázs

Szeretettel hívlak egy csodálatos 6 napos tanfolyamra, gyógyulásra, a lelkünk mélyének érintésére a Belső utazás és az Érintés szentségével!

Mi is az a Lomi-Lomi Nui masszázs? Egy ősi szent rituálé, mely Hawaii – ról származik.

A Lomi Lomi masszázst jelent, a Nui jelentése szeretet 

💕

Régen ezzel a kezeléssel tisztitották az embereket akár napokon keresztül, mielőtt sámánná avatták őket. A kezelés során tulajdonképpen egy szentélybe történő beavatás zajlik. Hawaii- on a gyógyulás jelentése – visszatérni a szeretet és a bizalom állapotába.A kezelés során, a hagyományos technikákkal ellentétben, itt alkarral érintünk, egy rendkívül finom, lágy és hosszú érintés sorozattal, a kislábujjtól az ember feje búbjáig.Ezek a mozdulatsorok az Óceán hullámzásának erejével és ritmusában történnek. 

🌊

Sokan az életünk során felteszünk kérdéseket és mástól várjuk rá a válaszokat. Ezek a válaszok bennünk vannak és amikor lecsendesítjük az elménket, akkor hallhatjuk meg a felsőbb énünk válaszát.

🎶

A kezelés során a zene, az Érintés, a megtartó figyelem és a feltétel nélküli szeretet hatására , összekapcsolódunk az Isteni Önvalónkkal, visszatérünk saját Ön-Mag – unkhoz. Itt átéljük a Teljes-ség, az Egy-ség élményét, miközben fizikai testünkből oldódnak a múltban átélt negatív élmények sejtszinten tárolt lenyomata, ezáltal beindul az Élet áramlása.
Mi is történik ezen a 6 napon, mely egy mély és intenzív elvonulás?
-Megismerkedünk az Érintés művészetével, kapcsolódunk Önmagunkhoz, hogy aztán bizalmunkat odaadva a másik embernek, tudjunk kapcsolódni másokhoz is. Ezt a folyamatot Bodywork gyakorlatok segítik.-Tanulunk táncolni, egy ősi polinéz tánccal hívjuk be az égi segítőket a kezelés előtt a térbe és kérjük áldásukat a folyamathoz.

-A 6 nap során megtanuljuk, hogy mi is az a Jelen-lét és a Megtartó figyelem, melyel kísérjük az oldódást. -Az ősi Huna rendszerének megismerése, elsajátítása-Természetesen mindeközben masszírozunk és Érintünk, hiszen a tanfolyam végére önállóan egy 2 órás kezelést elsajátítasz

😇

-Áramlunk, hullámzunk az Óceán erejével és szívével 

💞
🌸

A 6 nap felépítése :
Reggel 9h-tól leszünk együtt délután 17h-ig fogunk tanulni , érinteni és kapcsolódni.
1. nap: -Megismerkedünk ezzel a gyönyörű, mély kultúrával és annak megtartó erejével, a Kahunák ősi titkos tanításaival, az Őselemek támogató erejével. -Megtanulunk táncolni ( Albatrosz tánc), melyet a későbbiekben nemcsak a ráhangolódásra használhatunk, hanem a saját életünk megáldására is. – A kezelést mindig egy IMA erejével kezdjük- A test köszöntése Érintéssel-A Test Hátsó oldalának a beolajozása valamint a hát, karok kezelése.

2. nap:
– Bodywork gyakorlatok, melyek segítik a saját középpontunk megtalálását és megtartását, az önmagunkkal való kapcsolódást és a bizalmunk odaadását a másik személynek. -az eddig tanultak gyakorlása és a munka folytatása. -a lábak kezelése hátulról.- megfordulás a kendő alatt-arc-váll-dekoltázs kezelése-elölről beolajozás
3. nap:
-az eddigiek gyakorlása -mellkas kezelés és a szív nyitása
4. nap: -az eddig tanultak gyakorlása ( Mindig a legelejétől kezdjük a folyamatot, és úgy vesszük hozzá az új testrészek kezelését)-Hara( Has) kezelése – A karok és a lábak kezelése elölről.
5. nap: Végig az egész test kezelése, a Szentélybe történő beavatás megtanulása, a kezelés lezárása, lábmosás.
6. nap: Vizsga, lezárjuk a folyamatot, tanúsítványok átvétele és a búcsúzás, mely valami csodálatos újnak a kezdetét jelenti.
A vizsgától nem kell félni. Egy két órás teljes test kezelést annyi sok-sok gyakorlás és tanulás után, én biztos vagyok benne, hogy mindenki gyönyörűen meg tudja csinálni. Bízz magadban, én Bízok Benned, és mindenben segítelek és támogatlak. 🙂
Mit hozz magaddal? 
-2 db kis méretű törölközőt a lábmosáshoz. ( a legkisebb méretű)-Tusoláshoz egy nagyobbat saját magadnak. -olyan atlétában dogozz, amit nem sajnálsz, hogy olajos lesz-2 db szarong ( kendő), ebben dolgozunk, a derekunkra kötve és ezzel a kendővel vagyunk az ágyon is betakarva, ezért jó ha van kettő belőle. Az jó ha nem átlátszó a kendő, hogy ne feszélyezzen.-ebédet kérlek hozz magaddal, van hűtő és mikró is, de a közelben vannak különböző étkezési lehetőségek is. Hozhatsz gyümölcsöt, magokat is, melyet a szünetekben tudunk közösen fogyasztani. Kávéról, teáról, illetve vízről én gondoskodok. -A tanfolyam első napjára, kérlek hozz magaddal 1 szál fehér virágot, melyet az Oltárra helyezünk el .-Minden nap 1 órás ebédszünet lesz, és persze a kezelések között is lesznek rövidebb szünetek is.
Végezetül, hogy mire is készülj, azon túl, hogy masszázstanfolyam. A Lomi Lomi Nui sokkal több, mint masszázs, így ennek elsajátítása is sokkal több. Egy mély Önismereti út. Egy utazásban lesz részünk, ahol elsajátítod azt a belső erőt, a figyelemnek azt a mély megtartó erejét, a Szentséget, mely által elérünk a végén a kliensünk lelkéig. Az út ehhez azonban a saját lelkünk érintődésén keresztül vezet….
Időpont:

A tanfolyam ára 80.000 Ft.
A részvételi szándékod 30.000 Ft elutalásával erősítheted meg, illetve biztosíthatod a helyed a tanfolyamra. Az előleget 05.17-ig kérném elutalni a következő számlaszámra: OTP Bank: 11773054-06197333 Györök Zoltánné néven. A megjegyzésbe kérlek írd bele, hogy Tanfolyam. A számla kiállítása miatt, kérlek küld el nekem, a hivatalos nevedet és a címedet is. Az előleg utalása után, a tanfolyam lemondása esetén nem áll módomban az elutalt összeget visszatéríteni.
A tanfolyam elvégzéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges! A kiállított Tanúsítvánnyal abszolút biztonsággal el tud mindenki kezdeni dolgozni  akár vállalkozóként is, mint  frissítő masszázs, vagy fizikai közérzet javítás ( TEAOR szám ) alatt. 
Bármilyen kérdés esetén, vagy ha úgy érzed, hogy nehézségbe ütközöl bármilyen téren, de a szíved hív, nyugodtan hívj, vagy írjál, beszéljünk róla! 
T: 06/20598-60-73

Én bízom a találkozásban és a közös áramlásban! Várlak szeretettel!
AlohA- Megosztom veled a szeretet rezdülését! 
Reni

Share