Bemutatkozás

Köszöntöm szeretettel a honlapomon!

Lató Renáta vagyok, 1973-ban születtem Budapesten, a Rák havában, Mérleg aszcendenssel.
24 éven keresztül az egészségügyben dolgoztam nővérként. Intenzív osztályon kezdtem a pályafutásomat. Dolgoztam szemészeten, laborban, végül körzeti nővérként fejeztem be a munkámat az egészségügy rendszerében.

Jogosan teszi fel a kérdést, hogyan kerültem kapcsolatba a természetgyógyászattal?

Igen, bármilyen furcsán is hangzik ez most, én is ember vagyok és mint mindenkinek, nekem is voltak nehézségek az életem folyamán.

Egész életemben segíteni akartam az embereknek, ezért is lettem nővér.

2010-ben, mikor az eredeti (generációs) családomból az utolsó élő ember, a testvérem is eltávozott a Földi létből, azt éreztem, hogy vége mindennek. Lelkileg egy elég nagy mélyrepülésben volt részem.
2011-ben így kezdődött el az önismereti útam.. Elkezdtem természetgyógyászati tanulmányaimat a Holisztikus Oktatási Központban, ahol a tanítóm Jolenné Baki Mária volt, akinek nagyon hálás vagyok mindenért, főként azért, mert az Élet nevű játékban kísértük és kísérjük egymást azóta is!
Az első nagy tanulságom az volt, hogy azért akartam mindenkinek segíteni, mert akkor  rajtam kellett, de nagyon, hogy végre segítsen valaki!
Tanumányaim során lehetőségem volt megismerni a természetgyógyászati alapmodult, talpreflexológiát, Reiki-t, Bach-virág tanfolyamot, kineziológiát, és bepillantást nyerhettem a családállítások hatékonyságába is. Végül 2017-ben szereztem meg a Családállítói végzettségemet.

Hogy a kuckómnak miért pont a HOLISZTIKUS kuckó neve?
Azt vallom, hogy az embereknek nemcsak a fizikai síkon megjelenő tüneteivel (betegségekkel) kell foglalkozni, hanem Holisztikusan, Test-Lélek és a Szellem egységében kell nézni az embereket.
Azt gondolom, ha a lelkünk rendben van, akkor fizikai síkon is rendben vagyunk, mert minden összefügg mindennel!
Ezért nagyon fontos, hogy figyeljünk nemcsak a testünkre, hanem a lelkünkre is!

A vállalkozásomat 2012-ben kezdtem el, akkor még félállásban, hiszen körzeti nővér voltam mellette.
2014 őszén született meg bennem a döntés, hogy főállásban segítek a továbbiakban az embereknek, ahol valóban ők számítanak. A teljes figyelmemet nekik tudom szentelni, és végigkísérhetem őket azon az úton, amelyiken menni szeretnének!

Nem tartom magam masszőrnek, én érintéssel és figyelemmel kísérem az embereket, befelé, vissza ÖNMAGUKHOZ.
A testünk egyes részei külön-külön is, akár az arc, hát, talp, combok eltárolják az egész életünk sérüléseit, ahol blokkok alakulnak ki, megakad az energia, a csi áramlása, majd fizikai síkon megjelennek a tünetek.

A kezeléseim célja ezeknek a blokkoknak az oldása, mely által Egységben tudunk kapcsolódni Önmagunkkal, a felsőbb Énünkkel és egy Boldogabb, Teljes  Életet tudunk élni, ahol észrevesszük a jelen pillanataink szépségeit, csodáit.

Nem én gyógyítom meg az embereket, ők gyógyítják meg önmagukat segítséggel. Én csak elindíthatom, elkísérhetem őket a gyógyulásuk útján.

Megtisztel, ha kísérhetem egy darabon Isten és a fentiek segítségével!

Share