Lélekáramlás❤️

Mit jelent számomra az Érintés és hogyan kapcsolódik hozzá a Lomi Lomi Nui?
Amikor lélekként úgy döntünk, hogy leszületünk a Földre tapasztalni, élni és fejlődni, kiszakadunk egy hatalmas szeretet egységből.
Minden ember számára a születés talán életünk első és legnagyobb traumája. Pedig az életben hányszor, de hányszor kell bizonyos életszituációkban újra és újra újjászületnünk, lépnünk az ismeretlen felé, elindulnunk egy új útra melyről fogalmunk sincs, hogy hová vezet. Félünk az újtól, félünk az ismeretlentől, mindannyian másként félünk, mindenki a maga módján. Van aki csak picit fél, de hajtja a kíváncsiság, van aki szinte megdermed és rettegve áll az ismeretlen előtt. Hiszen egyikünk sem tudja, mi vár ránk ott az ismeretlenben, kiszakadunk a régi biztonságos környezetünből, ahol lehet, hogy már túl szűk a hely, és igazából már nem is olyan komfortos mint eddig volt, de tudom, hogy itt mire számíthatok, hiszen ismerem!
Pocaklakóként itt van nekem Anya, akit egyfajta Istenként észlelek, érzem őt, bár nem látom és mikor a hasára teszi a kezét, én belülről odabújok az érintéséért, az onnan áradó szeretetért, megtartó erőért. Amikor megszületik egy gyermek, kiszakad egy újabb ismerős egységből, mely 9 hónapig volt az élete, sír és üvőlt, majd az Édesanyja karjában megnyugszik, mert felismeri az onnan jövő szeretetet, a biztonságot, megtörténik egyfajta hazatalálás. Az érintés, az ismerős hangok és érzések hatására megszületik a megnyugvás érzése a kapcsolódásuk által.
A testünk mélyén lakik a lelkünk. Lelkünk hangját sokszor nehéz meghallanunk mire vágyik, mitől érezné jobban magát, hiszen halkan szól hozzánk. Illetve nem nehéz, halljuk mi azt, de igyekszünk elnyomni, mert ha ” megmutatom, akkor sebezhetővé vállhatok” Ugyanakkor vágyok egy ölelésre, egy érintésre ahol megnyugszom egy picit és érzem azt az erőt, hogy minden rendben van, itt egy picit megpihenhetek, oldódhatok, miközben kapcsolódok önmagam rejtett részeivel, hogy aztán kapcsolódjak a mindenséggel. Kell egy kis érintés a szeretet és az elfogadás erejével, mely ad egy ” lökést” nekem ahhoz, hogy tovább tudjak lépni az élet forgatagában.
Testünk minden egyes részén le van tárolva az egész életünk. A boldog pillanatok, és igen a nehéz megéléseink is, melyek megakasztanak minket bizonyos szituációkban.
Kezeléseim során, ÉRINTEK, igen a lelkedet érintem, tartom a lelked az oldódásodban, miközben kísérlek a folyamataidban.
És hogy miért pont a Lomi?
Ezt nagyon nehéz megfogalmazni. Aki már járt nálam, az biztos jobban le tudná írni, mint én magam. Régen amikor ápolónőként dolgoztam, vérvétel előtt is megsimogattam az emberek karját mielőtt megszúrtam. Érintés. Aztán később, a tanulmányaim során, amikor először láttam egy rövid polinéz masszázs bemutatót, ott a lelkem már érezte azt amit én magam még nem tudtam, csak sejtettem:). Sírva néztem végig, és egy kérdésem volt a végén, hol lehet megtanulni ezt a csodát? Szívemben hatalmas hála van tanítóim felé, akik által ma az lehetek, aki vagyok!
Szóval a Lomi Lomi Nui egy végtelen áramlás, ahol megszűnik közben minden, illetve kitágul a tér és az idő, elveszti jelentőségét, hogy nő vagyok, vagy férfi, ahol a szertartás alatt olyan égi kapuk nyílnak, hogy azt valóban leírni nem lehet, ahol a hullámok, az óceán erejével tisztítjuk meg a lelkünk mélyén titkon őrzött részeinket és születünk újjá egy új mínőségben, ahol talán már könnyebben léphetünk, és elkezdhetjük élni azt az életünket, ahol már a lelkünk is mosolyog! 🕉️🙏
Egy kedves ismerősöm nemrég Erdélyben azt mondta, Reni te egy ” érintőz” vagy, jót mosolyogtunk rajta. Igen, az Érintés nagyon fontos a számomra!
Várlak szeretettel egy csodálatos utazásra – Érintésre, ahol a lélek fellélegzik, megpihen és hazatalál! 💞

IMG_1119

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.