Csakra-Talpmasszázs

Marianne Uhl nevéhez kapcsolódik a Csakra -Talp masszázs.  A hét fő csakra nemcsak a testünk, gerincünk  vonalán található meg, hanem a talpunkon is. A kezelés során befolyásoljuk a csakrákban letárolt energiákat,mely által  harmóniát teremtünk  és oldódnak, tisztulnak az ott letárolt lenyomatok, melyek akadályozták eddig az energeia felvételt illetve a leadást. Hatására oldódik a jelen életünkben megakadást okozó probléma , melynek a gyökeréig jutunk el. A csakra energia területek harmonizálása által, pozitív tudatállapot változás áll be. Megéljük a szeretet és a béke áramlását, ezáltal képesek leszünk nyugodtabban gondolkodni, türelmesebbek leszünk magunkkal és másokkal szemben, valamint a szervezetünk öngyógyító erőit is aktívabbá tudjuk tenni.

Testünk hét fő csakrával, energia központtal rendelkezik, melyeken keresztül energiát veszünk fel a környezetünkből:

-Gyökércsakra
-Szakrális csakra / Sexcsakra, Lépcsakra
-Köldökcsakra / Napfonat
-Szívcsakra
-Torokcsakra
-Homlokcsakra / Harmadikszem csakra
-Koronacsakra

A csakrák diszharmonikus működése esetén felborul a szervezetünk egyensúlyi állapota, egy negatív  állapot alakul ki, mely akár  később a fizikai síkon is megjelenhet.Pl. agresszivitás, düh, szorongás, erőtlenség, diszharmónia a környezetünkben élőkkel.

A kezelés folyamata:
A csakrák a talpunkon is megtalálhatók. A páciens megérkezése után beszélgetünk a problémáról, hogyan érzi magát. Ezután egy relaxáló, lazító lábfürdő következik, majd lefekszik az ágyra a páciens, a gyógyító kristályok felkerülnek a testére:

Ametiszt / Koronacsakra
Hegyikristály/ Harmadikszem csakra
Lapis lazuli / Torokcsakra
Rózsakvarc / Szívcsakra
Citrin / Napfonatcsakra
Karneol / Szakrális csakra
Vörös jáspis/ Gyökércsakra

A zene és a finom érintés hatására egy mély relaxált állapotban harmonizáljuk a csakrák
működését, mely által a szervezet öngyógyító folyamatai elindulnak. A masszázs után a páciens kap egy Bach cseppet, hozzá megerősítő mondatokat (pl. Szeretem és becsülöm magam, mások is szeretnek és becsülnek engem), energetizáló mozgásgyakorlatokat, légzőgyakorlatokat, amikkel tudja harmonizálni az adott csakra működését, színterápiát, valamint milyen ételek és italok tudják erősíteni az adott csakrát.

Nagyon sokszor felteszünk kérdéseket másoknak, azt várjuk, hogy mások válaszolják meg nekünk, hogy mi miért történik az életünkben, pedig a válaszok BENNÜNK vannak. Csendesítsük el az elménket, és meghallhatjuk a felsőbb énünk csodás válaszait, a miértek szépen, lassan összeállnak és oldódnak bennünk a folyamatok.

A kezelés nem helyettesíti az orvosi kezeléseket! Az egészséges emberek életében az egészségünk megőrzését segíti ez a kiegészítő eljárás. Pszihés kezelés alatt álló pácienseket egyik kezelésemre sem áll módomban fogadni, ez a kitétel érvényes természetesen a Csakra-Talp masszázsra is. Köszönöm a megértést!

Csodás oldódást és áramlást kívánok! Szeretettel: Renáta

Share