Talpmasszázs

Kedves Vendégek, az alábbi talpmasszázsokkal szeretnék kedveskedni, egy pici pihenést, gyógyulást hozni a mindennapi rohanó életünkbe. Mai rohanó világunkban sok mindenre figyelünk, és általában a lábunk, főként a talpunknak kevés figyelmet szentelünk, pedig ő, hű társunk életünk során, hisz egész nap, egy életen át cipel minket, egész testünk súlya terhe alatt.

A talpmasszázs eredete közel 5000 éves múltra visszatekinthető tapasztalati tudományág. A talpunkon, egész szervezetünk reflex pontjai megtalálhatóak. Szervezetünk diszharmonikus állapota, még a betegség előtt jelez a talpunk reflexpontjain keresztül, ezért a megelőzés szempontjából is nagy jelentősége van a talp masszírozásának.

A relaxáló talpmasszázs célja a pozitív pszichés változások megteremtése, a fizikai és lelki diszharmónia csökkentése, megszűntetése. A napi stressz határok csökkentése, ellazulás és a belső nyugalom biztosítása. Méregtelenítő hatása is jótékonyan hat a szervezetünkre, valamint a pangó nyirokfolyadék áramlása is beindul.

Rendszeres kezelés során az immunrendszerünk erősödik, nő az ellenálló képességünk a betegségekkel szemben. Ahhoz, hogy talpmasszázzsal befolyásolni tudjuk szervezetünk egészséges működését, sajnos egy kezelés nem elegendő.

Az alternatív kezelések NEM helyettesítik az orvosi kezeléseket!

Véleményem szerint, az alternatív kezeléseknek és a hagyományos orvosi kezeléseknek szoros együtt működésben kell(ene) együtt tevékenykedni a kezelt beteg gyógyulása érdekében!

A masszázs során az egész szervezetet , felfrissítjük,javul a vér és a nyirokkeringés, így könnyebben eljutnak a sejtekhez a tápanyagok, kiválasztódnak a méreganyagok, ezáltal frissebbnek, energikusabbnak érezzük magunkat!

Engem úgy tanítottak, ha kezembe veszem egy Ember lábát, az olyan, mintha a Lelkét tartanám!

Share