Munay-ki

Munay szó jelentése: Szeretlek

Ki: Téged

Mi is az a Munay-ki?

Egy kilenc +1 rituáléból álló beavatás, mely Peruból származik. A rítusok beavatásában az részesülhet, aki gondoskodást fogadott minden teremtményért a Földön, és célja, hogy a bölcsesség és az erő emberéjévé váljon.

Ahogy megtapasztaljuk a Munay-kit, egyre jobban érezzük a fényteremtmények jelenlétét és bölcsességüket, melyel segítik a mindennapjainkat. Ők azok a segítők, akik már kiléptek az időből, és az újjászületés valamint a karma terheitől már megszabadultak, így égi segítőként vannak jelen a mindennapjainkban.

A Munay-ki megtisztítja a fénylő energia mezőnket a lelki salakanyagoktól, melyeket a múltbéli traumáink hagytak hátra. Ahogy a rezgésszintünk emelkedik, egyre jobban érezhetjük ezen segítőkkel a kapcsolatot. Ezáltal olyan megértésben lehet részünk, melyet eddig nem tapasztaltunk, de mostantól bármikor elérhető a számunkra.

Az energiatestünk változni kezd az átadások során, mely a DNS szinten történik.

Minden egyes rítus más és más dimenziókkal , fénylényekkel és mínőségekkel köt össze bennünket.

Attól kezdve, hogy megkapjuk az egyes rítusokat, szépen elkezd változni pozitív irányba az életünk.

Úgy is mondhatnánk, hogy a Munay-ki szépen csendben teszi a dolgát, ahol gubancot talál lelkünkben, azt szépen kisimítja.

1.Rítus-Gyógyítok Rítusa:

Ez a rítus összeköt minket a fényes teremtmények generációjával. Ők segítenek begyógyítani a múlt és egyben az őseink sebeit, valamint felébreszti a kezünkben ( lelkünkben jelenlévő) gyógyító energiát.

2. Rítus-Az Erő Sávjai:

Ez a rítus 5 energia övet tartalmaz, a Föld, a Levegő, Tűz, Víz és a tiszta Fény támogatásával.  Az erő sávjai mindig be vannak kapcsolva, így a negatív energiák rögtön visszacsapódnak rólunk, így biztosít védelmet számunkra.

3.Rítus-Harmónia rítusa:

Hét archetípus magját kapod meg a csakráidba. Ezeket az archetípusokat, mint magokat ültetjük be a csakrákba. A magokat tűz szertatással csíráztatjuk. ( gyertyaláng melletti meditálás segítségével.) Miután a magok megnőttek , segítenek abban, hogy a lelki salakanyagainktól megtisztuljunk, melyek a csakráinkban halmozódtak fel. Segít minket, hogy el tudjuk hullajtani a múltunk fájó részeit, akár ahogy a kígyó is levedli a bőrét.

4.Rítus-Látnokok Rítusa:

Felébreszti a benned lévő látnokot, azon képességet segíti, hogy érzékeld az energia láthatatlan világát.

5.Rítus-Napőrzők rítusa:

A mester gyógyítók generációjával köt össze, a múlt Napőrzőivel. Ezzel a rítuáléval elkezd a belső nőiességünk gyógyulni és segít a félelmeinken átlépni.

6.Rítus-Bölcsességőrzők Rítusa:

Ez a rituálé a belső férfiasságunk gyógyulását segíti. A Bölcsességőrzők feladata, hogy megvédjék a gyógyítás tanait, és segít , hogy megosszák azokat másokkal, amikor az időszerű és szükséges.

7. Rítus-Földőrzők Rítusa:

Ez a rítus összeköt minket az Arkangyalokkal és a Galaxisunk védelmezőivel.

8.Rítus-Csillagőrzők Rítusa:

Segít nekünk biztonságban átjutni a változásokon. Elkezdünk Homo Luminous-szá változni, miközben lelassul az öregedési folyamatunk, a DNS-ünk új információkkal gazdagodnak, javul az ellenállóképességünk. Az életünkben zajló eseményeket a fizikai sík helyett, elkezdjük a spirituális síkon megélni.

9.Rítus-Teremtő Rítus:

Ezt a szertartást az utolsóként adhatjuk át. A rítus által megérezhetjük magunkban a teremtő fényt  és az összes teremtmény védelmezőjé vállhatunk, alegkisebb homokszemtől, a legnagyobb Galaxisig az Univerzumban.

+1 -Tizenharmadik Rítus, Anyaméh rítus:

Ez a rítus a Hold egy év alatt megtett útját, a 13 Hold -ciklust, és az ezzel harmóniában lévő 13 női ciklust jelképezi. Ezt az ősi Hold erőt használva gyógyítja a női méhet, a nőiességet és a teremtőképességet. A Rítus a nőiesség megélését és a teremtés belső képességét hívja elő, ébreszti fel bennünk. Ez csak részben fizikai funkció, és legalább ilyen részben egy energetikai lehetőség is.

A rítus a magzati korban elszenvedett sérüléseket, fájdalmakat is oldja bennünk, ezért várandósoknak is átadható.

Ezen rítusban való részvételünkkel nem csak a beavatandót gyógyítjuk, hanem gyógynak álala az őseink, női felmenőink, illetve Földanya       ( Pachamama) is gyógyul általa.

Az Anyaméh Rítus önmagában, a többi rítus megkapása nélkül is megkapható! Hiszen az Andok hegyeiben élő Ősi gyógyítok ezért tették nyilvánossá ezen tanításokat, hogy minél több Nő tudjon gyógyulni általa, mely által az egész Földünk gyógyul, és egy teljesebb, boldogabb új életben megszülethetünk!

A 9+1 Rítus tanfolyam keretében is elsajátítható, mely egy 3 napos tanfolyam ,elvonulás keretében. Ez esetben kapunk Pi -követ, mely segítségével a rítusokat tovább adhatjuk másoknak.

Az Anyaméh Rítus, önmagában is átadható, így külön Női Gyógyító csoport keretében megtartásra kerül.

Share