Munay-ki

Munay szó jelentése: Szeretlek

Ki: Téged

Mi is az a Munay-ki?

Egy kilenc +1 rituáléból álló beavatás, mely Peruból származik. A rítusok beavatásában az részesülhet, aki gondoskodást fogadott minden teremtményért a Földön, és célja, hogy a bölcsesség és az erő emberéjévé váljon.

Ahogy megtapasztaljuk a Munay-kit, egyre jobban érezzük a fényteremtmények jelenlétét és bölcsességüket, melyel segítik a mindennapjainkat. Ők azok a segítők, akik már kiléptek az időből, és az újjászületés valamint a karma terheitől már megszabadultak, így égi segítőként vannak jelen a mindennapjainkban.

A Munay-ki megtisztítja a fénylő energia mezőnket a lelki salakanyagoktól, melyeket a múltbéli traumáink hagytak hátra. Ahogy a rezgésszintünk emelkedik, egyre jobban érezhetjük ezen segítőkkel a kapcsolatot. Ezáltal olyan megértésben lehet részünk, melyet eddig nem tapasztaltunk, de mostantól bármikor elérhető a számunkra.

Az energiatestünk változni kezd az átadások során, mely a DNS szinten történik.

Minden egyes rítus más és más dimenziókkal , fénylényekkel és mínőségekkel köt össze bennünket.

Attól kezdve, hogy megkapjuk az egyes rítusokat, szépen elkezd változni az életünk.

Úgy is mondhatnánk, hogy a Munay-ki szépen csendben teszi a dolgát, ahol gubancot talál lelkünkben, azt szépen kisimítja.

1.Rítus-Gyógyítok Rítusa:

Ez a rítus összeköt minket a fényes teremtmények generációjával. Ők segítenek begyógyítani a múlt és egyben az őseink sebeit, valamint felébreszti a kezünkben az energiát, mely segítségével beiníthatjuk az életünk változását.

2. Rítus-Az Erő Sávjai:

Ez a rítus 5 energia övet tartalmaz, a Föld, a Levegő, Tűz, Víz és a tiszta Fény támogatásával.  Az erő sávjai mindig be vannak kapcsolva, így a negatív energiák rögtön visszacsapódnak rólunk, így biztosít védelmet számunkra.

3.Rítus-Harmónia rítusa:

Hét archetípus magját kapod meg a csakráidba. Ezeket az archetípusokat, mint magokat ültetjük be a csakrákba. A magokat tűz szertatással csíráztatjuk. ( gyertyaláng melletti meditálás segítségével.) Miután a magok megnőttek , segítenek abban, hogy a lelki salakanyagainktól megtisztuljunk, melyek a csakráinkban halmozódtak fel. Segít minket, hogy el tudjuk hullajtani a múltunk fájó részeit, akár ahogy a kígyó is levedli a bőrét.

4.Rítus-Látnokok Rítusa:

Felébreszti a benned lévő látnokot, azon képességet segíti, hogy érzékeld az energia láthatatlan világát.

5.Rítus-Napőrzők rítusa:

Az égi mesterek generációjával köt össze, a múlt Napőrzőivel. Ezzel a rítuáléval elkezd a belső nőiességünk kapcsolódni ősi forrásához és segít a félelmeinken átlépni.

6.Rítus-Bölcsességőrzők Rítusa:

Ez a rituálé a belső férfiasságunk helyreállítását segíti. A Bölcsességőrzők feladata, hogy megvédjék az ősi gyógymódok tanait, és segít , hogy megosszák azokat másokkal, amikor az időszerű és szükséges.

7. Rítus-Földőrzők Rítusa:

Ez a rítus összeköt minket az Arkangyalokkal és a Galaxisunk védelmezőivel.

8.Rítus-Csillagőrzők Rítusa:

Segít nekünk biztonságban átjutni a változásokon. Elkezdünk Homo Luminous-szá változni, miközben lelassul az öregedési folyamatunk, a DNS-ünk új információkkal gazdagodnak, javul az ellenállóképességünk. Az életünkben zajló eseményeket a fizikai sík helyett, elkezdjük a spirituális síkon megélni.

9.Rítus-Teremtő Rítus:

Ezt a szertartást az utolsóként adhatjuk át. A rítus által megérezhetjük magunkban a teremtő fényt  és az összes teremtmény védelmezőjévé vállhatunk, a legkisebb homokszemtől, a legnagyobb Galaxisig az Univerzumban.

+1 -Tizenharmadik Rítus, Anyaméh rítus:

Ez a rítus a Hold egy év alatt megtett útját, a 13 Hold -ciklust, és az ezzel harmóniában lévő 13 női ciklust jelképezi. Ezt az ősi Hold erőt használva tisztítja a női méhet, a nőiességet és a teremtőképességet. A Rítus a nőiesség megélését és a teremtés belső képességét hívja elő, ébreszti fel bennünk. Ez csak részben fizikai funkció, és legalább ilyen részben egy energetikai lehetőség is.

A rítus a magzati korban elszenvedett fájdalmakat lenyomatait is oldja bennünk, ezért várandósoknak is átadható.

Ezen rítusban való részvételünkkel nem csak a beavatandót tisztitjuk hanem az őseink, női felmenőink, illetve Földanya       ( Pachamama) is tisztul általa.

Az Anyaméh Rítus önmagában, a többi rítus átadása nélkül is megkapható! Hiszen az Andok hegyeiben élő Ősi gyógyítok ezért tették nyilvánossá ezen tanításokat, hogy minél több Nő tudjon tisztulni általa, mely által az egész Földünk is könnyül, és így egy teljesebb, boldogabb új életet élhetünk!

A 9+1 Rítus tanfolyam keretében is elsajátítható, mely egy 2es fél napos tanfolyam, péntek délutántól vasárnapig.

Az ára. 60.000 Ft.

A képzésre 15.000ft előleg utalásával tudod biztosítani a helyed, melyet esetleges visszamondás esetén nem áll módomban visszautalni.

Az oktatói képzés időpontja 2022. Augusztus 26-28-ig.

Jelentkezési határidő Augusztus 16.

00620 598 6073 as számon, illetve a gyorok.renata@gmail.com e mail címen lehetséges.

Reggel 9 órától kb 18 óráig tart. A teljes oktatói képzésen Pi -követ kapunk mely segítségével a rítusokat tovább adhatjuk másoknak.

A képzés elvégzéséről a Felnőttképzési rendszer által küldött tanúsítványt adok, teljesen hivatalos formában, így Te magad is jogosult leszel oktatói képzés tartására.

A két és fél napos képzés során mélyebb kapcsolatba kerülünk ezzel az ősi gyógymóddal, az ősök erejével, az erőkkel és a minket segítő archeállatokkal, a bennük lakozó tanításokkal és a mi és mások életét segítő bölcsességekkel. Az oktatás során nemcsak megkapod a Ritusokat, hanem be is gyakoroljuk az átadását, melyet akár csoportos képzésben valamint egyéni kezeléseid során is alkalmazhatsz egyéni ülések során.

Eljött az idő arra hogy visszanyúljunk olyan ősi szertartásokhoz melyek által közelebb kerülünk az egész Bolygóhoz, Földanyához (Pachamamahoz), hogy a Létezésünk a valódi értelmét visszakapja egy szebb, egészségesebb Földön, ahol a szeretet és a Fény kap teret újra! Kerüljünk hát közelebb egy mélyebb kapcsolódásban Drága Földanyánk ősi elemeihez és bölcsességéhez, melyek tanítanak minket!. Engedjük be a szívünkbe ezeket az erőket és az ősi tudást melyek összekapcsolnak minden létezővel (emberek, állatok és növények,) melyek igazi kincsként gyógyítanak és emelik a rezgést, mely által Földünk és az emberiség is gyógyul valamint emelkedik egy élhetőbb, szerettelibb világba. 🙏♥️🕉️

Így legyen, így van!

Aho

Az Anyaméh Rítus, önmagában is átadható, így külön Női csoport keretében megtartásra kerülhet. Így a képzés során, akár két külön is megtartható csoportos lehetőség lesz a kezedben és a szívedben. ♥️

Várlak szeretettel!

Lató Renáta

Szertartás vezető és tanító

Share