Munay-ki

Munay szó jelentése: Szeretlek

Ki: Téged

Mi is az a Munay-ki?

Egy kilenc +1 rituáléból álló beavatás, mely Peruból származik. A rítusok beavatásában az részesülhet, aki gondoskodást fogadott minden teremtményért a Földön, és célja, hogy a bölcsesség és az erő emberéjévé váljon.

Ahogy megtapasztaljuk a Munay-kit, egyre jobban érezzük a fényteremtmények jelenlétét és bölcsességüket, melyel segítik a mindennapjainkat. Ők azok a segítők, akik már kiléptek az időből, és az újjászületés valamint a karma terheitől már megszabadultak, így égi segítőként vannak jelen a mindennapjainkban.

A Munay-ki megtisztítja a fénylő energia mezőnket a lelki salakanyagoktól, melyeket a múltbéli traumáink hagytak hátra. Ahogy a rezgésszintünk emelkedik, egyre jobban érezhetjük ezen segítőkkel a kapcsolatot. Ezáltal olyan megértésben lehet részünk, melyet eddig nem tapasztaltunk, de mostantól bármikor elérhető a számunkra.

Az energiatestünk változni kezd az átadások során, mely a DNS szinten történik.

Minden egyes rítus más és más dimenziókkal , fénylényekkel és mínőségekkel köt össze bennünket.

Attól kezdve, hogy megkapjuk az egyes rítusokat, szépen elkezd változni az életünk.

Úgy is mondhatnánk, hogy a Munay-ki szépen csendben teszi a dolgát, ahol gubancot talál lelkünkben, azt szépen kisimítja.

1.Rítus-Gyógyítok Rítusa:

Ez a rítus összeköt minket a fényes teremtmények generációjával. Ők segítenek begyógyítani a múlt és egyben az őseink sebeit, valamint felébreszti a kezünkben az energiát, mely segítségével beiníthatjuk az életünk változását.

2. Rítus-Az Erő Sávjai:

Ez a rítus 5 energia övet tartalmaz, a Föld, a Levegő, Tűz, Víz és a tiszta Fény támogatásával.  Az erő sávjai mindig be vannak kapcsolva, így a negatív energiák rögtön visszacsapódnak rólunk, így biztosít védelmet számunkra.

3.Rítus-Harmónia rítusa:

Hét archetípus magját kapod meg a csakráidba. Ezeket az archetípusokat, mint magokat ültetjük be a csakrákba. A magokat tűz szertatással csíráztatjuk. ( gyertyaláng melletti meditálás segítségével.) Miután a magok megnőttek , segítenek abban, hogy a lelki salakanyagainktól megtisztuljunk, melyek a csakráinkban halmozódtak fel. Segít minket, hogy el tudjuk hullajtani a múltunk fájó részeit, akár ahogy a kígyó is levedli a bőrét.

4.Rítus-Látnokok Rítusa:

Felébreszti a benned lévő látnokot, azon képességet segíti, hogy érzékeld az energia láthatatlan világát.

5.Rítus-Napőrzők rítusa:

Az égi mesterek generációjával köt össze, a múlt Napőrzőivel. Ezzel a rítuáléval elkezd a belső nőiességünk kapcsolódni ősi forrásához és segít a félelmeinken átlépni.

6.Rítus-Bölcsességőrzők Rítusa:

Ez a rituálé a belső férfiasságunk helyreállítását segíti. A Bölcsességőrzők feladata, hogy megvédjék az ősi gyógymódok tanait, és segít , hogy megosszák azokat másokkal, amikor az időszerű és szükséges.

7. Rítus-Földőrzők Rítusa:

Ez a rítus összeköt minket az Arkangyalokkal és a Galaxisunk védelmezőivel.

8.Rítus-Csillagőrzők Rítusa:

Segít nekünk biztonságban átjutni a változásokon. Elkezdünk Homo Luminous-szá változni, miközben lelassul az öregedési folyamatunk, a DNS-ünk új információkkal gazdagodnak, javul az ellenállóképességünk. Az életünkben zajló eseményeket a fizikai sík helyett, elkezdjük a spirituális síkon megélni.

9.Rítus-Teremtő Rítus:

Ezt a szertartást az utolsóként adhatjuk át. A rítus által megérezhetjük magunkban a teremtő fényt  és az összes teremtmény védelmezőjévé vállhatunk, a legkisebb homokszemtől, a legnagyobb Galaxisig az Univerzumban.

+1 -Tizenharmadik Rítus, Anyaméh rítus:

Ez a rítus a Hold egy év alatt megtett útját, a 13 Hold -ciklust, és az ezzel harmóniában lévő 13 női ciklust jelképezi. Ezt az ősi Hold erőt használva tisztítja a női méhet, a nőiességet és a teremtőképességet. A Rítus a nőiesség megélését és a teremtés belső képességét hívja elő, ébreszti fel bennünk. Ez csak részben fizikai funkció, és legalább ilyen részben egy energetikai lehetőség is.

A rítus a magzati korban elszenvedett fájdalmakat lenyomatait is oldja bennünk, ezért várandósoknak is átadható.

Ezen rítusban való részvételünkkel nem csak a beavatandót tisztitjuk hanem az őseink, női felmenőink, illetve Földanya       ( Pachamama) is tisztul általa.

Az Anyaméh Rítus önmagában, a többi rítus átadása nélkül is megkapható! Hiszen az Andok hegyeiben élő Ősi gyógyítok ezért tették nyilvánossá ezen tanításokat, hogy minél több Nő tudjon tisztulni általa, mely által az egész Földünk is könnyül, és így egy teljesebb, boldogabb új életet élhetünk!

A 9+1 Rítus tanfolyam keretében is elsajátítható, mely egy 2es fél napos tanfolyam, péntek délutántól vasárnapig.

Az ára. 50.000 Ft.

Ez esetben kapunk Pi -követ, mely segítségével a rítusokat tovább adhatjuk másoknak.

Az Anyaméh Rítus, önmagában is átadható, így külön Női csoport keretében megtartásra kerül.

Share