Női gyógyító szertartás – Anyaméh Rítus Munay-ki

Szeretettel hívlak egy csodálatos gyógyító szertartásra, mely a Peruból származó, Munay-ki 13.Rítusa, más néven, Anyaméh rítusra, mely egy csodálatos lehetőség az életünk újjászületésére!

A szertartáson lehetőséged van elengedni a bennünk lévő félelmeket, fájdalmakat melyeket akár ősidők óta cipelünk magunkkal, generációk óta. Ezen a szertartáson nemcsak a saját életünkben szerzett sérülésk odódnak, hanem bizony Anyáink, őseink nehézségei,fájdalmai is tisztulnak, melyeknek a lenyomatait őrizzük.
Gyógyuljunk együtt, szabadítsuk fel a terhek súlya alól a lelkünket, hogy bennünk is egyre jobban szétterjedhessen a fény!
Ebben segíthet nekünk a Peruból származó Anyaméh gyógyító rítusa.
Szülessünk meg együtt egy Új csodás életben, ahol felszabadulnak a teremtő képességeink!

Miről is szól ez a gyógyítás?

Egy női minőségű szertartás, mely során a saját és felmenőink méhét és az ott letárolt sérüléseket gyógyítjuk és engedjük el. Segítségével egyúttal Földanya (Pachamama) termékeny méhe is erősödik, megújul, gyógyul!

A Rítus a Hold egy év alatt megtett útját, a 13 holdciklust, és az ezzel harmóniában lévő 13 női ciklust jelképezi.
Ezt az ősi Hold-erőt használva gyógyítja a női méhet, a nőiességet és a teremtő képességünket.
A Rítus a nőiesség megélését és a teremtés belső képességeit hívja elő, ami csak részben fizikai funkció, és legalább ilyen részben energetikai lehetőség is!
A Rítus a magzati korban elszenvedett fájdalmakat, félelmeket is oldja , ezért kiemelten ajánlható várandósok részére is.

Időpont: 2019.11.21.18órától 21 óráig.
Hozzájárulás: 8000 Ft/fő
A Program helyszíne: Budapest. 1094. Márton u.28. Kamilla Természetgyógyász és Egészségközpont.

A PROGRAMRA ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

Lató Renáta+3620-598-60-73
gyorok.renata@gmail.com
www.holisztikuskucko.hu

Várlak Benneteket szeretettel egy csodás újjászületésre!
Reni

Share

4 thoughts on “Női gyógyító szertartás – Anyaméh Rítus Munay-ki

 1. Szia Reni! Nincsenek véletlenek szeretnélek megismerni mert tudom, hogy te fogsz nekem segíteni! Rólam annyit, hogy 43 éves vagyok masszőrként dolgozom metamorfal is foglalkozom meg sok minden mással! De az életembe nincs rend! Időpontott szeretnék veled egyeztetni! Hálás köszönetem! Üdvözlettel: Gyulainé Virág Katalin

  1. Kedves Katalin!
   Köszönöm szépen a bizalmat! E mailen egyeztetünk időpontot és nagyon nagy szeretettel várlak ❤️
   Szépséges napot kívánok Neked 😇 🌷
   Reni

 2. “Drága Reni!
  Még mindig a hatása vagyok a tegnapnak. Maga a Rítus is annyira csodálatos, de ami magával ragadott, az az ahogyan Te átadod. Azt nem tudom, eredetileg milyen lehet, de Te tényleg Érintesz. A LELKET. Ahogyan megszólalsz,ahogyan hozzám érsz, és minden sejtedet átjárja az ami a méhemben történt. Eggyé váltunk, összeolvadtunk, úgy ahogy a magzat az Édesanyával, és együtt szültük meg a félelmeimet, a fájdalmaimat , majd megtisztulva segítetted a megszületésemet. Azt gondolom az érintés terapeuta szó nem tudja kifejezni azt a csodát ahogy Te érintesz.Engem még sosem érintett így senki, bár megtanulhatnám!🙏❤️😍
  Tényleg szavakkal kifejezhetetlen az amit adsz másoknak!
  Csoda vagy Reni és örökké hálás leszek Neked mindenért! ”
  Mile Tünde Lélekgyógyász

  1. Drága Tündi!
   Amit érzek ahhoz nincsenek szavak! Sírva olvastam el, végtelen Hálával a lelkemben❤️🙏
   Hála van bennem az Égiek felé, hogy bár sokszor meginogtam az úton, nem hagytak letérni róla, hála van bennem az életemért, a tanítóimért és Bennetekért akiknek valamilyen formában átadhatom a kezeléseim, az érintéseim által a legnagyobb csodát! Azt a csodát melyet úgy hívnak SZERETET. Mert a szeretet gyógyít! ❤️
   Menjetek Kedvesek, és adjátok tovább a csodát, hogy minél több Nő gyógyuljon általa, és ne feledd az amit kaptál tőlem, megláttad a lelkemben, az tükörként mutatódott meg, tehát OTT VAN BENNED IS!!! Menj és oszd meg a világgal, mert nagyon sokan várnak rá!

   Köszönöm!🙏🌈❤️Megérintette a lelkemet!💓

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük