Szolgáltatások

– Masszázsok

A kezelések, masszázsok során célom visszaállítani a szervezet egyensúlyi állapotát, akár fizikai síkon, a fájdalmak csökkentésével, az izomzat lazításával, és lelki síkon a stresszes állapotok oldásával, elengedésével!
A szervezetünkben letárolt blokkok oldódnak a kezelések által, így az esetlegesen elakadt energiák, újra áramlásnak indulnak, beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, hogy egy boldogabb, egészségesebb életet élhessünk.
„ Amikor mi magunk jól vagyunk, akkor a környezetünk is jól van és ezt a közvetlen környezetünk visszatükrözi”

Várom szeretettel egy csodás feltöltődésre!

– Energetikai kezelések

Reiki

2011-ben sajátíthattam el egy csodálatos kezelést a Reiki-t, mely csodás, gyógyító Isteni energiát közvetít kézrátétel által.  Bevatásaimat (Reiki I-II-III) Tanítóm Johnné Baki Máriától kaptam meg, melyért nagyon hálás vagyok!A  kezelésnek nincsen mellékhatása, mindenki számára ajánlott.

Munay-ki ( Jelentése: Szeretlek Téged)

Rítusok átadása történik a csakrákba. Ezen Rítusok az Andok hegyeiben élő ősi Sámánok gyógyítási lehetőségei.

9+1 Rítus létezik, a +1 a 13. Anyaméh Rítus szertartásának az átadása.

– Az illóolajok csodás világa

Az illóolajos masszázsok során kizárólag 100%-os tisztaságú, olajokat használok, melyekkel segítem a szervezet gyógyulását, a kiegyensúlyozott állapot elérését. A masszázs során fizikai síkon és lelki oldalon is a blokkok
oldódása megy végbe. Nagyon sok esetben a testünk fizikai fájdalmaink mögött valamilyen lelki nehézség áll, egy feldolgozatlan megélés, vagy fájdalom. Masszázs során lehetőség van egy kettős oldásra. Hogyan?

Amennyiben kéred, az érintés alatt meditációval visszavezetlek abba a térbe ahol a blokk ,elakadás keletkezett, és feloldjuk  azt egy magasabb nézőpontról ránézve.

Érintés…. Belső csend…..Meditációs stresszoldás!

– Családállítás

“Csak kilépsz a napfénybe és máris világos van”
Bert Hellinger
A családállítás egy utazás, mely visszarepít minket a jelenlegi problémánk gyökeréhez a múltba, ahol a Transzgenerációs mintákon dolgozunk, egy mélyebb megértés és oldás erejében.

Családállítás kérésére van lehetőség egyéni kezelés formájában, illetve csoportos formában is.
Csoportos családállítás esetén a részvétel előre bejelentkezéshez kötött!

A csoportos Állítást kérheted nyílt és zárt formában is. Hogy mi a különbség a kettő között?

Zárt állításnál a szereplők akiket kiválasztunk egy -egy szerepre, nem tudják, hogy milyen szereplőnek lettek kiválasztva, ( csak az állítást kérő és a családállító tudja, ) így csak a pusztán a térben megjelenő energiákkal van dolgozva, ha először jársz állításon, magad is meggyőződhetsz róla, hogy a képviselő nem a saját átélései alapján cselekszik, azt adja ami a térben tisztán megjelenő érzés.
Kérlek e mail-ben küld el a jelentkezési szándékodat, akár segítőnek, akár állítónak vennél részt ebben a csodálatos folyamatban.
Amennyiben nem ismered még ezt a módszert, kicsit talán tartasz tőle, jelentkezz segítőként és tapaszld meg az érzésekkel átitatott csodás rendszert, mely hatására segítőként is gyógyulhatsz, hiszen a tapasztalat az, hogy mindig olyan embert választunk ki 1-1 szerepre, mely az ő saját életében is jelen van vagy volt valamikor. Így segítőként is hatalmas tapasztalatokat szerezhetünk, gyógyulhatunk a saját folyamatainkban.
E mail cím: gyorok.renata@gmail.com
Tel: 06/20 598-60-73

Részvételi díj:
Állítóknak 14.000 Ft
Segítőknek: 4.000 Ft

Bármilyen kérdésed van az eseménnyel kapcsolatban, kérlek hívj vagy írj, nagyon szívesen válaszolok!

” Gyökerek nélkül nem lehet repülni”

Én bízom Benned,Te is bízthatsz magadban!
Tedd meg az első lépést magad felé, én várlak szeretettel!

Várlak szeretettel!

Share