Bejelentkezés:

A kezelésekre előzetes időpont egyeztetés szükséges, mely lehetséges telefonon keresztül és e mail-en keresztül.

Telefonszám: 06/20 598-60-73 | Email cím: gyorok.renata@gmail.com

A telefonos bejelentkezéseket 09-20 óráig tudom fogadni. Természetesen kezelések alatt a készülék le van némítva, ha nem tudom felvenni, ahogy időm engedi, visszahívom, amennyiben a hívószámot kijelzi a készülék. Telefonon keresztül, csak időpont egyeztetésre van lehetőség, telefonon keresztül nem áll módomban terápiát vállalni. Természetesen röviden ismertetheti a problémát, melyet személyes találkozásunk esetén részleteiben átbeszélünk és kezeljük a megfelelő kezelési móddal.

Online térben van lehetőség oldásra, amennyiben a térbeli távolság miatt a személyes találkozás gátolva van.

Tökéletesen működik a családállítás illetve a lélekgyógyászati kezelés online térben is. Ebben az esetben előre egyeztetett időpontban , online felületen találkozunk, és előre utalás esetén történik meg a kezelés.

Amennyiben valamilyen sürgősnek megítélt probléma áll fent és telefonon szeretnél segítséget, útmutatást kérni, ez is lehetséges, itt ugyanúgy kell számítani  költségre, melyet utalással tudsz rendezni, fél óra díja 5000 Ft. Köszönöm, ha ezt is figyelembe veszed!

Bérletek és ajándékutalványok érvényessége:

Az 5 alkalmas bérletek vásárlása esetén az érvényesség ideje 6 hét. A bérletek érvényességi idejét feltüntetem a bérlet illetve az ajándékutalvány alján, kérem figyelj rá. A bérletek névre szólnak, a kezelések gyakoriságra és a kezelések száma, egyénre szabottan lettek megállapítva, ezért másra nem átruházhatóak!

Lemondás:

Ez egy elég kellemetlen helyzet mindkettőnk részéről, de sajnos beszélni kell róla! Kérem, amennyiben úgy dönt, hogy időpontot foglal, csak komoly szándék esetén tegye, figyelve a másikra, és természetesen saját határainkat is betartva. Amennyiben lemondási szándéka van, kérem, azt a kezelés előtt 24 órával előbb jelezze felém, és nem a kezelés előtt 1 órával!

-Amennyiben a lemondás nem a kezelés előtt 24 órával történik meg, bérlet esetén, az adott alkalom levonásra kerül, a kezelést megtörténtnek tekintem.

-Ha nem rendelkezel bérlettel, a következő alkalommal a lemondott kezelés 100%-os ellenértéke felszámításra kerül.

Természetesen ez alól kivételt jelent, hirtelen betegség, esetleges kórházi kezelés, vagy ha gyermeked hirtelen beteg lett. Itt amikor ilyen szigorításokat kell leírnom, természetesen nem ezekről a lemondásokról beszélek! Nekem is nagyon nehéz, ilyen szigorításokat bevezetnem, ezért kérek Tisztelettel Mindenkit, hogy feleslegesen ne vegyük el az időt olyan emberektől, akik valóban gyógyulni szeretnének akár testileg, akár lelkileg! Köszönöm a megértést!

Masszázsok javallatai, ellenjavallatai

Miben tud segítségünkre lenni a masszázs?
Kiváló a stressz oldására, abban tud segítségünkre lenni, hogy a rohanó világunkban egy picit megpihenjünk, felfrissüljünk. Segít letenni a mindennapi terheinket. Ez mellett rendkívül hatásos görcsoldásra, lazításra, krónikus fáradtság ellen, a bőr, a keringés és a nyirokrendszer általános állapotának javítására. A kezelések során oldódnak a testi és a lelki blokkjaink, elakadásaink, mely során az izomgörcsök is lazulnak, így remek fájdalomcsillapító hatással is bírnak. A pszichoszomatikus panaszok is csökkenek, a szervezet a rendszeres kezelések hatására beindítja a szervezetünk öngyógyító folyamatait, a szervezet felfrissül, energikusabb lesz, mely által megnő a szervezetünk terhelhetősége, könnyebben vesszük az esetlegesen elénk kerülő akadályokat.

Kérem figyelembe venni, hogy a kezelések nem helyettesítik az orvosi kezeléseket és a kivizsgálásokat. A masszázsok kivizsgálást követően, mindenki saját felelőssége tudatában, kiegészítő kezelésként veheti igénybe!

A masszázsok kontraindikációi

– akut fertőző betegségek zajlásakor
– lázas állapotok
– daganatos betegségek, kemoterápia és sugárkezelés alatt
– véralvadásgátló szedése, vérzékenység esetén, nem kezelt hypertonia/ magas vérnyomás illetve súlyos szívelégtelenség
– súlyos osteoporosis/ Csontritkulás
– visszér betegség (azt a területet nem szabad masszírozni, de máshol lehet)
– terhesség első trimesztere és utolsó trimesztere

Csodás napokat és pillanatokat kívánok, a megtisztelő és hiteles együttműködés reményében!

Namaste! Lató Renáta

Share