„Éld úgy az életedet, hogy a Lelked szeressen a Tested templomában lakni.”

Bizonyára sokszor hallottad már ezt a mondatot, mely tökéletes egyetemes igazság. A Test-Lélek-Szellem Egysége nélkülözhetetlen a Teljesség megéléséhez. Vannak az életünk során olyan megélések, melyek blokkolják ennek az egységnek a megélését. A kezelések során ezen blokkokat tárjuk fel, oldjuk őket lélektérben, azzal a céllal, hogy az energia, az Isteni Fény és Szeretet szadaon áramolhasson az energirendszerünkben, ezzel támogatva az egész létezésünket.

Mi is történik egy egy kezelésen?

A kezelés során csak  Rád figyelek, kísérlek Téged a legjobb tudásommal, az értő figyelmemmel és a bennem lévő Alázattal.

Amikor megérkezel egy ráhangolódó beszélgetés során átbeszéljük a problémát ami akadályoz az életedben. A probléma megfogalmazásából, már ki tudjuk tűzni a Célt, amit szeretnél elérni.

A közös munka további része egy nagyon mély relaxált állapotban történik, mely során együtt érzékelünk. Ez a módszer nem hipnózis, azonban egy nagyon mély állapot, ahol felszínre tudnak kerülni a tudalattiban letárolt érzések, nehéz megélések és azok energetikai lenyomatai. Az egész kezelés egy nagyon erőteljes Égi / Szellemi védelem alatt történnek, az Égi Fény Mestrerek jelenlétével és vezettetésével, mely számodra is teljes valójában érzékelhető, szinte kézelfogható a kezelés alatt.

Minden egyes kezelés más és más, mint ahogy nincs két egyforma probléma vagy ember sem.

A szabad szemmel nem látható terekkel dolgozunk az Égiek engedélyével és Áldásával kísérve.

Mégis milyen esetekben lehet számodra segítség a Lélekgyógyászat?

-Karma oldás -akár kapcsolati karma, akár csoport karma sérülése áll a probléma mögött.

-Átok, rosszkivánság energetikai feltárása illetve feloldása, előző életekből hozott fogadalmak oldása melyek gátolják a jelenlegi életünk szabad áramlását.

-Kötések , megkötözöttségek érzésének oldása, entitások elvezetése a saját energiaterükbe.

-Ősök házában való közös munka, ahol generációban történt sérülések oldása történik, itt a célunk, az energia felszabadítása mely elakadt valamilyen elcsúszás, nehéz történet okán. Ezt a történetet oldjuk a megértés, a megbocsájtás és a szeretet által. Így az energia( életerő, az ősi tudás ereje) felszabadul és elérhetővé válik a számunkra valamint az utódaink számára is.

-Energetikai terek tisztítása, az ott letárolt érzések tisztítása, kötések megszüntetése, illetve a kötések okainak feltárása, akár elöző életekből is, így az adott személlyel a karma oldása is megtörténik. Természetesen a kezlés során az aurában illetve a csakrákban a keletkezett sérülések, az Isteni, a legmagasabb és legtisztább fénnyel feltöltése illetve javítása, kezelése megtörténik.

-Akasha krónikában az oldások jóváírása az életünk azon részének, melyen dolgozunk megtörténik.

-A Testünkben lévő energetikai tároló rendszerek tisztítása, a sérülések okainak oldása és az Isteni fénnyel való javítása feltöltése történik.  Ezek a rendszerek az egész életünkkel kapcsolatban letárolt nehéz érzelmeket tárolhatnak, mely által sérülhetnek. Ezeket a sérüléseket kezeljük OKI kezeléssel, ahol a megbújó okok kerülnek feltárásra illetve oldásra.  ( Test-Lélek és Szellem szinten)

A kezelések során  a tudásom legjavával kísérlek az Égiek vezettetése által.

A kezelés két órás és 30.000 ft.

Várlak Szeretettel.

Share