Nagyon nehéz szavakkal leírni és beszélni erről a kezelésről.

A Lomi lomi masszázs nem más, mint egy szent , ősi szakrális gyógyító utazás az Érintés és a Hunák szent Ősi tudásával és erejével.

Ezzel a masszázzsal régen a Sámánok gyógyítottak, tisztították az embereket a Sámánná avatásuk előtt. Akár napokig tartottak ezen szent gyógyító rítusok, egészen addig, míg a lelkük teljesen megtisztulva összekapcsolódott a saját belső Fényükkel, az Isteni  részükkel, a valós önmagukkal.

Ez a kezelés egy ősi, szent gyógyító érintés, mely Hawaii kultúrájából származik. A Lomi-Lomi masszázst jelent, a Nui pedig a szeretet!

Az egész testünk letárolja az életünk során megélt emlékeket, fájdalmakat, melyek elakadásokhoz, blokkokhoz vezetnek, ezeket az érzelmi blokkokat oldjuk szeretetteljes érintéssel a kezelés során. Hawaii-on a gyógyulás jelentése, visszatérni a szeretet és a bizalom állapotába. A kezelés ősi polinéz elemeket tartalmaz, a folyamat alatt felszabadulnak és oldódnak az elakadt életenergiáink, blokkjaink.

A masszázs során, a hagyományos technikákkal ellentétben, itt alkarral érintünk, egy rendkívül finom, lágy és hosszú érintés sorozatból áll a kezelés, a kislábujjtól az ember feje búbjáig. Ezek a mozdulatsorok az óceán hullámzásának ritmusában, előmelegített olajjal történnek.

A kezelés során egy szentélybe történő beavatás zajlik.

Sokan az életünkben felteszünk különböző kérdéseket és másoktól várjuk a válaszokat. A válaszok bennünk vannak, ha lecsendesítjük az elménket, meghallhatjuk. A kezelés során a zene, az érintés, a figyelem és a szeretet hatására módosult tudatállapotba kerülünk, összekapcsolódunk a saját Isteni önvalónkkal, visszatérünk ön-MAG-unkhoz és átéljük az Egy-ség élményét.

A kezelés egy ráhangolódó beszélgetéssel kezdődik, mely során a páciens elmondja az  aktuális problémáját, megélését, melyre szeretne mélyebben rálátni és gyógyulni a kezelés által. Ezután történik a masszázs egy mély módosult tudatállapotban rituális zenére. A kezelés után megbeszéljük a megéléseit, tapasztalatait.

Egy kedves vendégem véleménye a kezelés után:
-„Isten így alkothatta meg az embert, ahogy ez a folyamat zajlik”

Egy 4 kezes Lomi kezelésről:

– Miután  Tündérként megtisztítottátok a testemet a körülvevő sártól, mely az életem során rámrakódott, összekapcsolódtam a Föld minden létezőjével. Én voltam a fű, a fa, a szél, a madár, minden. Egy voltam mindennel. Ezután elvittetek egy tengerhez, és ott már nem tündérek voltatok, hanem sellőként mostatok, csak ott már nem a testemet körülvevő sarat, hanem a lelkemet tisztítottátok , és vittetek egyre lejjebb és lejjebb a Tenger mélyére…..

Amennyiben egy csodálatos két órás kezelésben, folyamatos figyelemben, oldásban- oldódásban szeretnél részesülni, Megtisztelsz, ha kísérhetlek a folyamatodban és a testeden keresztül tarthatom a lelked!

” Áramolj szabadon, mint a végtelen Óceán,

miközben szeretettel tartom a lelked,

a szíved megpihen és a csendben hazatalál”

Aloha- Megosztom Veled a szeretet rezdülését, a szeretetét mely gyógyít!

A kezelés ára: 2 óra: 35.000 FT

Reni

Share