Az életünk egyik legcsodálatosabb ajándéka, amikor babát várunk, egy új életet hordunk a szívünk alatt! Ebben az áldott állapotban a kismama sok változáson megy keresztül, akár testileg és lelkileg is egyaránt. Megváltozik a testünk összképe, és bizony sok kismama szenved hát és derékfájástól is.

A Lomi-Lomi masszázs ebben az izgalommal és néha félelmekkel teli időszakban támogatja az édesanyát.

A kezelés során körbeöleli az édesanyát és a gyermekét, a lágy és hosszú mozdulatok révén, egy folyamatos szeretetteli érintésben, kapcsolódásban tartva.

A kezelés oldalfekvésben történik, a kismama legnagyobb kényelmét biztosítva, így tudnak oldódni a testünkben és a lelkünkben lévő feszültségek, a szeretet és a biztonságot nyújtó érintés által. A masszázs során kiemelt szerepet kap a derék, csipő, az egész hát és a vállak hangsúlyossága, hogy az ott felhalmozódott fájdalmak, terhek, oldódni gyógyulni tudjanak.

A Lomi-Lomi Nui, egy teljes test kezelés, ahol az óceán hullámzásának erejével, egy folyamatos mozdulatsorból áll, a lábaktól elindulva a kismama feje búbjáig tartanak.

A kezelés nemcsak kismamáknak ajánlott!!!

Mivel oldalfekvésben ( magzatpózban) történik a kezelés, ebben a helyzetben könnyebben összekapcsolódhatunk a belső (kicsi) Én-ünkkel, aki szeretgetésre, elfogadásra vár.

A kezelés 90 perces, mely tartalmaz a masszázs előtt egy ráhangoló beszélgetést, ahol elmondhatja a belső érzéseit, megéléseit ebben a csodálatos várakozó időben, vagy akár az önben lévő kétségeket, félelmeket. Ezután következik a masszázs, és utána is megbeszéljük a kezelés alatt átélt tapasztalásait.

A kezelés ára: 28.000FT.

Kismama Lomi oktatásról bővebben az oktatások menü alatt találsz információt.

Kismama Lomi Lomi masszázs,olvasd el

Share