Szeretettel hívlak egy csodálatos 6 napos tanfolyamra, gyógyulásra, a lelkünk mélyének érintésére a Belső utazás és az Érintés szentségével!

Mi is az a Lomi-Lomi Nui masszázs? Egy ősi szent rituálé, mely Hawaii – ról származik.

A Lomi Lomi masszázst jelent, a Nui jelentése szeretet 

?

Régen ezzel a kezeléssel tisztitották az embereket akár napokon keresztül, mielőtt sámánná avatták őket. A kezelés során tulajdonképpen egy szentélybe történő beavatás zajlik. Hawaii- on a gyógyulás jelentése – visszatérni a szeretet és a bizalom állapotába.A kezelés során, a hagyományos technikákkal ellentétben, itt alkarral érintünk, egy rendkívül finom, lágy és hosszú érintés sorozattal, a kislábujjtól az ember feje búbjáig.Ezek a mozdulatsorok az Óceán hullámzásának erejével és ritmusában történnek. 

?

Sokan az életünk során felteszünk kérdéseket és mástól várjuk rá a válaszokat. Ezek a válaszok bennünk vannak és amikor lecsendesítjük az elménket, akkor hallhatjuk meg a felsőbb énünk válaszát.

?

A kezelés során a zene, az Érintés, a megtartó figyelem és a feltétel nélküli szeretet hatására , összekapcsolódunk az Isteni Önvalónkkal, visszatérünk saját Ön-Mag – unkhoz. Itt átéljük a Teljes-ség, az Egy-ség élményét, miközben fizikai testünkből oldódnak a múltban átélt negatív élmények sejtszinten tárolt lenyomata, ezáltal beindul az Élet áramlása.
Mi is történik ezen a 6 napon, mely egy mély és intenzív elvonulás?
-Megismerkedünk az Érintés művészetével, kapcsolódunk Önmagunkhoz, hogy aztán bizalmunkat odaadva a másik embernek, tudjunk kapcsolódni másokhoz is. Ezt a folyamatot Bodywork gyakorlatok segítik.-Tanulunk táncolni, egy ősi polinéz tánccal hívjuk be az égi segítőket a kezelés előtt a térbe és kérjük áldásukat a folyamathoz.

-A 6 nap során megtanuljuk, hogy mi is az a Jelen-lét és a Megtartó figyelem, melyel kísérjük az oldódást. -Az ősi Huna rendszerének megismerése, elsajátítása-Természetesen mindeközben masszírozunk és Érintünk, hiszen a tanfolyam végére önállóan egy 2 órás kezelést elsajátítasz

?

-Áramlunk, hullámzunk az Óceán erejével és szívével 

?
?

A 6 nap felépítése :
Reggel 9h-tól leszünk együtt délután 17h-ig fogunk tanulni , érinteni és kapcsolódni.
1. nap: -Megismerkedünk ezzel a gyönyörű, mély kultúrával és annak megtartó erejével, a Kahunák ősi titkos tanításaival, az Őselemek támogató erejével. -Megtanulunk táncolni ( Albatrosz tánc), melyet a későbbiekben nemcsak a ráhangolódásra használhatunk, hanem a saját életünk megáldására is. – A kezelést mindig egy IMA erejével kezdjük- A test köszöntése Érintéssel-A Test Hátsó oldalának a beolajozása valamint a hát, karok kezelése.

2. nap:
– Bodywork gyakorlatok, melyek segítik a saját középpontunk megtalálását és megtartását, az önmagunkkal való kapcsolódást és a bizalmunk odaadását a másik személynek. -az eddig tanultak gyakorlása és a munka folytatása. -a lábak kezelése hátulról.- megfordulás a kendő alatt-arc-váll-dekoltázs kezelése-elölről beolajozás
3. nap:
-az eddigiek gyakorlása -mellkas kezelés és a szív nyitása
4. nap: -az eddig tanultak gyakorlása ( Mindig a legelejétől kezdjük a folyamatot, és úgy vesszük hozzá az új testrészek kezelését)-Hara( Has) kezelése – A karok és a lábak kezelése elölről.
5. nap: Végig az egész test kezelése, a Szentélybe történő beavatás megtanulása, a kezelés lezárása, lábmosás.
6. nap: Vizsga, lezárjuk a folyamatot, tanúsítványok átvétele és a búcsúzás, mely valami csodálatos újnak a kezdetét jelenti.
A vizsgától nem kell félni. Egy két órás teljes test kezelést annyi sok-sok gyakorlás és tanulás után, én biztos vagyok benne, hogy mindenki gyönyörűen meg tudja csinálni. Bízz magadban, én Bízok Benned, és mindenben segítelek és támogatlak. 🙂
Mit hozz magaddal? 
-2 db kis méretű törölközőt a lábmosáshoz. ( a legkisebb méretű)-Tusoláshoz egy nagyobbat saját magadnak. -olyan atlétában dogozz, amit nem sajnálsz, hogy olajos lesz-2 db szarong ( kendő), ebben dolgozunk, a derekunkra kötve és ezzel a kendővel vagyunk az ágyon is betakarva, ezért jó ha van kettő belőle. Az jó ha nem átlátszó a kendő, hogy ne feszélyezzen.-ebédet kérlek hozz magaddal, van hűtő és mikró is, de a közelben vannak különböző étkezési lehetőségek is. Hozhatsz gyümölcsöt, magokat is, melyet a szünetekben tudunk közösen fogyasztani. Kávéról, teáról, illetve vízről én gondoskodok. -A tanfolyam első napjára, kérlek hozz magaddal 1 szál fehér virágot, melyet az Oltárra helyezünk el .-Minden nap 1 órás ebédszünet lesz, és persze a kezelések között is lesznek rövidebb szünetek is.
Végezetül, hogy mire is készülj, azon túl, hogy masszázs tanfolyam?

A Lomi Lomi Nui sokkal több, mint masszázs, így ennek elsajátítása is sokkal több. Egy mély Önismereti út. Egy utazásban lesz részünk, ahol elsajátítod azt a belső erőt, a figyelemnek azt a mély megtartó erejét, a Szentséget, mely által elérünk a végén a kliensünk lelkéig. Az út ehhez azonban a saját lelkünk érintődésén keresztül vezet…

Mielőtt elköteleződnél egy ilyen mély nemcsak tanfolyam elsajátítására, hanem egy annál is nagyobb mélységeket rejtő önismereti munkára, javasolt kérned egy időpontot egy masszázsra, hogy a saját lelkeden, bőrödön keresztül megtapasztald először magát a folyamatot!!!!


Időpont: Jelentkezés esetén történik az egyeztetés.

A tanfolyam ára 240.000 Ft.
A részvételi szándékod 50.000 Ft elutalásával erősítheted meg, illetve biztosíthatod a helyed a tanfolyamra. Jelentkezés kor küldök számlaszámot. A számla kiállítása miatt, kérlek küld el nekem, a hivatalos nevedet és a címedet is. Az előleg utalása után, a tanfolyam lemondása esetén nem áll módomban az elutalt összeget visszatéríteni.
A tanfolyam elvégzéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges! A kiállított Tanúsítvánnyal abszolút biztonsággal el tud mindenki kezdeni dolgozni  akár vállalkozóként is, mint  frissítő masszázs, vagy fizikai közérzet javítás ( TEAOR szám ) alatt. 

KISMAMA LOMI LOMI NUI MASSZÁZS OKTATÁSA ♥️

Természetesen kismamákat is tudunk kezelni ezzel a gyönyörű Érintéssel, mely az élet egyik legcsodálatosabb folyamata. ???♥️

Amennyiben nincs előképzettséged a Lomi világában, így ez a tanfolyam 2 napos, illetve az alap képzés kiegészítése is lehet. A két napos oktatás díja 60.000ft,melyről szintén tanúsítvány kiállítására kerül sor teljesen hivatalos formában.

Mindkét kezelési forma elérhető külön szolgáltatásként is.

Kismamák kezelése 1,5 óra 28.000 ft

Lomi lomi Nui teljes test kezelés 2.óra 35.000ft.


Bármilyen kérdés esetén, vagy ha úgy érzed, hogy nehézségbe ütközöl bármilyen téren, de a szíved hív, nyugodtan hívj, vagy írjál, beszéljünk róla! 
T: 06/20598-60-73

Én bízom a találkozásban és a közös áramlásban! Várlak szeretettel!
AlohA- Megosztom veled a szeretet rezdülését! 
Reni

Share