Szeretettel hívlak egy szépséges érintés terápián alapuló blokkoldó kezelés elsajátítására!
A Metamorf masszázst az ÁTALAKULÁS masszázsának is nevezik. Az elnevezése , a metamorphosis görög eredetű szóból származik, mely átalakulást, átváltozást jelent.
Az életünk során minden pillanatban érnek minket különböző lelki behatások, akár jók, akár kevésbé jók. Azok a hatások, nevezzük sérüléseknek őket, melyek nehézséget okoztak nekünk az életünk során, egy energetikai lenyomatot hagynak a testünkben, mely akadályozza az energia szabadon áramlását, blokkokat okoz a test energetikai rendszerében. Ezek a blokkok, mélyen a tudalattinkban raktározódnak és mivel az energia áramlása akadályozott, lelki és akár fizikai síkon is megnyilvánulnak.
Akár egy bizonyos folyamatban ahol azt érzem nem tudok döntéseket hozni,vagy csak nagyon nehezen, vagy akár súlyosabb esetben betegségek formájában is megnyilvánul előbb utóbb a lelki elakadás.
Ezeket az elakadásokat lenyomatokat három ídősíkról hozhatjuk.
-előző életeinkből
-a fogantatásunk pillanatától, az Édesanyám méhében töltött ídőből, hiszen itt az édesanyám által megélt nehéz érzéseket is érezzük, sőt akár generációkig is átvehetünk nehézségeket.
-és a harmadik ídősík a jelen életünkben átélt nehézségek, melyek általában annyira mélyen vannak a tudatalattiban eltemetve, hogy nem is emlékszünk rájuk.
A Metamorf Érintésterápia egy speciális blokkoldó technika, mely nagyon finom, lágy érintéssekkel a lábon, a kézfejen és az arcon, fejen történő érintésekkel oldja a tudatalattiban a blokkokat, elakadásokat.
A lábon történő kezelés segíti többek között, hogy merjünk lépni, felszabadítja az előrejutás képességét az életünkben.
A karok illetve a kezek a szívcsakránk meghosszabbodása, mit is segít vajon amikor a kéz reflexpontjain dolgozunk?
Azt,hogy szívünkből merjünk cselekedni, elindítani az újat, merjünk a szívünk vágya szerint élni, és megtudjuk fogalmazni szívünk vágyát ,majd kiengedni a kezünk által és elindítani ezt a cselekvő energiát.
Az arcon, fejen való kezelés segíti beintegrálódni a változást mely az új életünk megéléséhez szükséges, mindezt azután hogy elengedtük a régit mely már nem szolgál minket.
A gerincünk reflexpontjain keresztül stimuláljuk az idegrendszert ahol oldjuk a letárolt mintákat, majd azokat az energiákat melyek már nem segítik az útunkat, a szív központunkon keresztül vezetjük ki, ezzel helyet és teret biztosítva az újnak.
Az érintések által az energiarendszerben lévő blokkok feloldódnak, mely hatására a szervezet harmóniába kerül. Megszabadulhatunk a korlátozó mintáktól, berögződésektől, feloldja a bennünk mélyen rejtöző félelmeket és gátlásokat.
Ezt a gyógyító eljárást már korábban az ősi gyógyítók, sámánok is alkalmazták.
A Metamorf masszázsnak nincsen ellenjavallata, egyaránt alkalmazható időseknél, felnőtteknél és gyermekenél is.
Az elsajátításához előképzettség nem szükséges.

Milyen esetekben nyújthat segítséget a kezelés?
-allergia
-fekélyes elváltozások,
-depressziós állapotok
-gyakori migrénes fejfájás
-tick
-görcsös elváltozások
-cukorbetegség
-idegbecsípődések,, ízületi fájdalmak.
-csont és fog problémák,
-hajhullás
-gyakori torok és fülfájás
-gyenge immunrendszer, autóimmun betegségek esetén
-keringési rendszer támogatásánál.

A kezelések hatására az energia szépen csendben teszi a dolgát, fájdalommentesen mely által a testünk -lelkünk felfríssül, új erőre kap, megélhetjük a Test-Lélek-Szellem csodálatos egységét. Természetesen nem tartozik gyógyítói eljárások közé ez az eljárás! Egészséges embereknél támogatjuk a szervezet öngyógyító folyamatainak erősödését. Nem helyettesíti az orvosi kezeléseket!

A technika elsajatitását nemcsak ezen a területen dolgozóknak javaslom, hiszen akár családon belül illetve barátok körében is sokat segíthetünk egymásnak általa.
A tanfolyam elvégzéséről Tanúsítványt állítok ki, mellyel kibővítheted a szolgáltatásainak a körét, a vendégek imádni fogják ezt az új kezelési módot,:)
A részvétel bejelentkezéshez kötött, az „ott leszek” bejelölése nem minősül jelentkezésnek!
A Tanfolyam ára: 40.000 ft a kinyomtatott jegyzettel együtt.
A helyed a tanfolyamra előleg elutalálásával tudod biztosítani, mely összege 15.000 ft. Számlaszámot jelentkezéskor küldök.
Az előleg összegét lemondás esetén nem áll módomban visszautalni, kérlek ezt jelentkezéskor vedd figyelembe!
A fentmaradó összeget (25.000ft)a helyszínen kell kiegyenlíteni.
Jelentkezés:
Tel: 06/20 598-60-73
E-mail: gyorok.renata@gmail.com
Helyszín: 2310 Szigetszentmiklós Emelkedő utca 26
A Tanfolyam ára tartalmazza az oktatást, a kinyomtatott és lefűzött jegyzetet, és a Tanúsítványt. Épp ezért kérlek a jelentkezési határidő betartására! Köszönöm.
Bármilyen kérdés felmerülése esetén keress bizalommal, nagyon szívesen válaszolok!

Nemcsak oktatás formájában elérhető a szolgáltatás!

A legközelebbi képzés időpontja: 2024.05.14.

Jelentkezési határidő: 2024.05.10.

Természetesen kezelésként is igénybe vehető.

A kezelés 2 óra és 25.000 ft.

A képés ára 40.000 ft.

Várlak szeretettel!

Share