Munay szó jelentése: Szeretlek

Ki: Téged

Mi is az a Munay-ki?

Eljött az idő arra, hogy visszanyúljunk olyan Ősi szent tudásokhoz, melyek által közelebb kerülünk az egész Földbolygóhoz, magához Pachamamához.

Hogyan és miért van szükség erre?

Azért, hogy a LÉTEZÉSÜNK a VALÓDI értelmét visszakapja egy szebb és egészségesebb Földön, ahol a SZERETET ÉS A FÉNY kap kap teret újra.

Kerüljünk hát közelebb egy mélyebb kapcsolódásba Drága Földanyánk ősi elemeihez, a Bölcsességhez, melyek a szertartások erejének megkapása után folyamatosan tanítanak és kísérnek minket az úton.

Engedjük be a szívünkbe ezeket az erőket és a már térből és időből kilépett kilépett ősi gyógyítók tudását, amik egy mélyebb megértéssel kapcsolnak minket össze minden földi létezővel. ( az emberekkel, állatokkal és a növényekkel is.)

Ezek az összekapcsolódások és maga a szent bölcsesség igazi kincsként gyógyítják a Földet és az emberiséget is. Így emelkedik a rezgés, jutunk el egyre inkább a FÉLELEMNÉLKÜLISÉG energiájához, mely hozzásegít minket egy emelkedéshez egy szeretettelibb és élhetőbb világba!

A RÍTUSOK rövid ismertetése:

Egy kilenc +1 rituáléból álló beavatás, mely Peruból származik. A rítusok beavatásában az részesülhet, aki gondoskodást fogadott minden teremtményért a Földön, és célja, hogy a bölcsesség és az erő emberéjévé váljon.

Ahogy megtapasztaljuk a Munay-kit, egyre jobban érezzük a fényteremtmények jelenlétét és bölcsességüket, melyel segítik a mindennapjainkat. Ők azok a segítők, akik már kiléptek az időből, és az újjászületés valamint a karma terheitől már megszabadultak, így égi segítőként vannak jelen a mindennapjainkban.

A Munay-ki megtisztítja a fénylő energia mezőnket a lelki salakanyagoktól, melyeket a múltbéli traumáink hagytak hátra. Ahogy a rezgésszintünk emelkedik, egyre jobban érezhetjük ezen segítőkkel a kapcsolatot. Ezáltal olyan megértésben lehet részünk, melyet eddig nem tapasztaltunk, de mostantól bármikor elérhető a számunkra.

Az energiatestünk változni kezd az átadások során, mely a DNS szinten történik.

Minden egyes rítus más és más dimenziókkal , fénylényekkel és mínőségekkel köt össze bennünket.

Attól kezdve, hogy megkapjuk az egyes rítusokat, szépen elkezd változni az életünk.

Úgy is mondhatnánk, hogy a Munay-ki szépen csendben teszi a dolgát, ahol gubancot talál lelkünkben, azt szépen kisimítja.

1.Rítus-Gyógyítok Rítusa:

Ez a rítus összeköt minket a fényes teremtmények generációjával. Ők segítenek begyógyítani a múlt és egyben az őseink sebeit, valamint felébreszti a kezünkben az energiát, mely segítségével beiníthatjuk az életünk változását.

2. Rítus-Az Erő Sávjai:

Ez a rítus 5 energia övet tartalmaz, a Föld, a Levegő, Tűz, Víz és a tiszta Fény támogatásával.  Az erő sávjai mindig be vannak kapcsolva, így a negatív energiák rögtön visszacsapódnak rólunk, így biztosít védelmet számunkra.

3.Rítus-Harmónia rítusa:

Hét archetípus magját kapod meg a csakráidba. Ezeket az archetípusokat, mint magokat ültetjük be a csakrákba. A magokat tűz szertatással csíráztatjuk. ( gyertyaláng melletti meditálás segítségével.) Miután a magok megnőttek , segítenek abban, hogy a lelki salakanyagainktól megtisztuljunk, melyek a csakráinkban halmozódtak fel. Segít minket, hogy el tudjuk hullajtani a múltunk fájó részeit, akár ahogy a kígyó is levedli a bőrét.

4.Rítus-Látnokok Rítusa:

Felébreszti a benned lévő látnokot, azon képességet segíti, hogy érzékeld az energia láthatatlan világát.

5.Rítus-Napőrzők rítusa:

Az égi mesterek generációjával köt össze, a múlt Napőrzőivel. Ezzel a rítuáléval elkezd a belső nőiességünk kapcsolódni ősi forrásához és segít a félelmeinken átlépni.

6.Rítus-Bölcsességőrzők Rítusa:

Ez a rituálé a belső férfiasságunk helyreállítását segíti. A Bölcsességőrzők feladata, hogy megvédjék az ősi gyógymódok tanait, és segít , hogy megosszák azokat másokkal, amikor az időszerű és szükséges.

7. Rítus-Földőrzők Rítusa:

Ez a rítus összeköt minket az Arkangyalokkal és a Galaxisunk védelmezőivel.

8.Rítus-Csillagőrzők Rítusa:

Segít nekünk biztonságban átjutni a változásokon. Elkezdünk Homo Luminous-szá változni, miközben lelassul az öregedési folyamatunk, a DNS-ünk új információkkal gazdagodnak, javul az ellenállóképességünk. Az életünkben zajló eseményeket a fizikai sík helyett, elkezdjük a spirituális síkon megélni.

9.Rítus-Teremtő Rítus:

Ezt a szertartást az utolsóként adhatjuk át. A rítus által megérezhetjük magunkban a teremtő fényt  és az összes teremtmény védelmezőjévé vállhatunk, a legkisebb homokszemtől, a legnagyobb Galaxisig az Univerzumban.

+1 -Tizenharmadik Rítus, Anyaméh rítus:

Ez a rítus a Hold egy év alatt megtett útját, a 13 Hold -ciklust, és az ezzel harmóniában lévő 13 női ciklust jelképezi. Ezt az ősi Hold erőt használva tisztítja a női méhet, a nőiességet és a teremtőképességet. A Rítus a nőiesség megélését és a teremtés belső képességét hívja elő, ébreszti fel bennünk. Ez csak részben fizikai funkció, és legalább ilyen részben egy energetikai lehetőség is.

A rítus a magzati korban elszenvedett fájdalmakat lenyomatait is oldja bennünk, ezért várandósoknak is átadható.

Ezen rítusban való részvételünkkel nem csak a beavatandót tisztitjuk hanem az őseink, női felmenőink, illetve Földanya       ( Pachamama) is tisztul általa.

Az Anyaméh Rítus önmagában, a többi rítus átadása nélkül is megkapható! Hiszen az Andok hegyeiben élő Ősi gyógyítok ezért tették nyilvánossá ezen tanításokat, hogy minél több Nő tudjon tisztulni általa, mely által az egész Földünk is könnyül, és így egy teljesebb, boldogabb új életet élhetünk!

A 9+1 Rítus tanfolyam keretében is elsajátítható, mely egy három napos tanfolyam, péntektől vasárnapig tart. Miért Három napos a képzés?

-Azért mert energetikailag nagyon sok energia megy rajtunk keresztül minden egyes rítus átadásánál, ami egy nap alatt egyrészt megterhelő, másrészt ha te is szeretnéd továbbadni a rítusokat egy nap alatt 10 energia átadást nem lehet megkapni és megtanulni azokat, hogy biztonsággal át is tudjuk adni másoknak.

-Minden egyes résztvevő általam egyenként kapja meg a Rítusok energiáját. Mit is jelent ez? Azt, hogy nem úgy zajlik a tanfolyam, hogy megmutatom valakin és onnantól kezdve egymásnak adjátok át az energiát! Egyesével megkapja mindenki és utána gyakorolja hogyan kell azt átadni.

-Átadások után átbeszéljük a felmerülő kérdéseket és érzéseket, milyen volt megkapni és mit éreztél amikor Te magad adtad át a másiknak.

-A Rítusok előtt illetve után Meditációval erősítjük a bennünk zajló megértődések folyamatát.

-Mindhárom napon a folyamatokat a Behívások erejével kezdjük, így a különböző elemek behívása által ezt a részét a folyamatnak már magabiztosan fogod tudni elvégezni és akár az otthonod vagy a kezelőd energetikai védelmét biztosíthatod vele nap mint nap.

-Az oktatás részét képezi az ANYAMÉH RÍTUS IS, egyben a három nap alatt 10 energetikai átadáson veszel részt és tanulod is meg azokat! Javasolt azonban külön is részt venni az Anyaméh szertartáson, ahol mély részletességében tisztítjuk ki a te energetikai rendszeredben letárolt blokkokat, itt a Nagy Tanfolyamon az átadási folyamatokra fogunk nagyobb hangsúlyt fektetni. Kérlek ezt is vedd figyelembe.

-Pontosan ezekért a folyamatokért kiscsoportos keretek között tartom ezt az oktatást, kérlek ezt vedd figyelembe jelentkezéskor, mert hamar beszoktak telni az aktuális csoportok!

A három napos képzés ára. 90.000 ft

A képzésre 20.000ft előleg utalásával tudod biztosítani a helyed, melyet esetleges visszamondás esetén nem áll módomban visszautalni.

Az oktatói képzés időpontja 2024. május 29-31-ig.

Jelentkezési határidő 2024. május. 24.

+36 20 598 6073-as számon, illetve a gyorok.renata@gmail.com e mail címen lehetséges.

Reggel 9 órától kb 18 óráig tart. A teljes oktatói képzésen Pi -követ kapunk mely segítségével a rítusokat tovább adhatjuk másoknak.

A képzés elvégzéséről a Felnőttképzési rendszer által küldött tanúsítványt adok, teljesen hivatalos formában, így Te magad is jogosult leszel oktatói képzés tartására.

A három napos képzés során mélyebb kapcsolatba kerülünk ezzel az ősi gyógymóddal, az ősök erejével, az erőkkel és a minket segítő arche állatokkal, a bennük lakozó tanításokkal és a mi és mások életét segítő bölcsességekkel. Az oktatás során nemcsak megkapod a Rítusokat, hanem be is gyakoroljuk az átadását, melyet akár csoportos képzésben valamint egyéni kezeléseid során is alkalmazhatsz egyéni ülések során.

Így legyen, így van!

Aho

Az Anyaméh Rítus, önmagában is átadható, így külön Női csoport keretében megtartásra kerülhet. Így a képzés során, akár két külön is megtartható csoportos lehetőség lesz a kezedben és a szívedben. ♥️

Amennyiben velem tartasz, várlak szeretettel ezen az utazáson.

Lató Renáta

Szertartás vezető és tanító

A képzésről visszajelzések:

„Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vegyen részt ezen a tanfolyamon, mert fantasztikus energiák tudnak megjelenni a térben. Szerintem egy csoda, ahogy Te tudsz az energiákkal együttműködni, „dolgozni”.
Hálás vagyok, hogy Tőled tanulhattam! „

V. Szilvia

„Reni még most sem fogtam fel ami történt a két nap alatt, próbálom szavakba önteni, de talán nem is lehet, olyan erőket, tudásokat, lélekrészeket, felismeréseket kaptam vissza általad, ami régóta hiányzott ???. Az is megérkezett, hogy nem véletlenül kellett 2 évet várnom, hogy átadd, kellett hozzá a sok szertartás, a fejlődésem és a testem tisztulása, különben nem tudtam volna ilyen intenzíven megélni ezeket az energiákat. Emondhatatlanul hálás vagyok neked !!!!

A benned lakó szeretetnek, erőnek, tudásnak, megtartásnak, elfogadásnak, annak az erőnek, hogy ekkora energiákat mozgósítottál meg. Sok beavatásom volt már, de ezek közül 3 életem legerőteljesebb avatása volt, az erő övek, a látnokok, és a teremtő rítus, az egyszerűen emberi tudattal és testtel felfoghatatlan. Önmagamnak is hálás vagyok hogy átengedtem magamon mindent, és hogy a fizikai testem is elbírta és nem szublimált ki az univerzumba ?. Minden rítusnál amikor én is átadhattam, annyira közelinek, ismerősnek, éltem meg, érzem, hogy régen is avattuk ezeket az erőket. Ez a két nap egy létezésélmény volt, köszönöm neked drága Reni Papnő-Sámán-Indián-Boszorkány-Varázsló-Tudó NőVérem !!!!!”

S. Zsuzsanna Családállító és szertartás vezető

” Csodás három nap volt, még most is a hatása alatt vagyok! Felváltva tudnék sírni, de most valahogy az örömtől, a szívem csordultig tele van a munay-al. De még nem igazán tudok visszaintegrálódni az autók és a kütyük világába. Hála az Égnek ,annyira nem is kell, hiszen a hivatásom lehetővé teszi a csendet, a gyógyulások megérkezését. Menjetek és akarjátok ezt az érzést, Reninél a legjobb helyen vagytok! Hálás vagyok! „

N. Valentina családállító, Női kör vezető

Share