Szeretettel hívlak egy csodálatos szertartásra, mely a Peruból származó, Munay-ki 13.Rítusa, más néven, Anyaméh rítusra, mely egy csodálatos lehetőség az életünk újjászületésére!

A szertartáson lehetőséged van elengedni a bennünk lévő félelmeket, fájdalmakat melyeket akár ősidők óta cipelünk magunkkal, generációk óta. Ezen a szertartáson nemcsak a saját életünkben szerzett sérülések oldódnak, hanem bizony Anyáink, őseink nehézségei, fájdalmai is tisztulnak, melyeknek a lenyomatait a szakrális teremtő központunkban őrizzük.
Gyógyuljunk együtt, szabadítsuk fel a terhek súlya alól a lelkünket, hogy bennünk is egyre jobban szétterjedhessen a fény!
Ebben segíthet nekünk a Peruból származó Anyaméh  rítusa.
Szüless meg hát újra egy Új csodás életben, ahol felszabadulnak teremtő képességeid!

Miről is szól ez a Szertartás?

Egy női minőségű szertartás, mely során a saját és felmenőink méhét és az ott letárolt sérüléseket gyógyítjuk és engedjük el. Segítségével egyúttal Földanya (Pachamama) termékeny méhe is erősödik, megújul, gyógyul!

A Rítus a Hold egy év alatt megtett útját, a 13 holdciklust, és az ezzel harmóniában lévő 13 női ciklust jelképezi.
Ezt az ősi Hold-erőt használva gyógyítja a női méhet, a nőiességet és a teremtő képességünket.
A Rítus a nőiesség megélését és a teremtés belső képességeit hívja elő, ami csak részben fizikai funkció, és legalább ilyen részben energetikai lehetőség is!
A Rítus a magzati korban elszenvedett fájdalmakat, félelmeket is oldja , ezért kiemelten ajánlható várandósok részére is. Férfiaknak is természetesen ajánlott a részvétel, hiszen az ő teremtő központjuk is a szakrális csakra területén található meg, és ők is ugyanúgy az Édesanyjuk méhéből születtek, olykor sok és mély fájdalmakat cipelve magukkal. A szertartáson való részvétel ajánlott párkapcsolati problémák megélésénél, amikor azt érezzük, hogy valamiért nem tudom megélni teljességben a nőiséget, a szexualitást, visszatérő nőgyógyászati problémáknál, fogantatási nehézségek esetén, baba várás esetén, nőgyógyászati műtét (méh eltávolítás) esetén, hiszen hiába nincs méhünk, az energetikai lenyomata ott van, a nehéz megélésekkel együtt, és ezeket engedjük el. Természetesen a szertartás nem helyettesíti az orvosi kezeléseket és nem minősül gyógyító tevékenységnek sem!

Egy gyönyörű szakrális rítus, ahol az energetikai tisztása történik a szívünknek és a szakrális területnek. Hogy miért?

Azért, hogy amit a szívünkben megálmodtunk, azt egy gyönyörű aranyhídon keresztül letudjuk engedni a szakrális központunkba, és megtudjuk szülni az Életünket egy új gyönyörű valóságába! ♥️

Ezeket a mélységeket oldjuk ebben a szentséges térben, meghajolva az Őseink sorsa előtt egy mély tiszteletben és megérezve szívünkben azt a mélyről jövő egyszerűséget és csodát, hogy

„A méhem nem azért adatott, hogy a szenvedéseket, a fájdalmakat tárolja! A méhem feladata az, hogy életet teremtsen és a világra segítse azt! A méhem szent, ahogy az életem is az. Jogom van élni, jogom van a boldogságot választani és kihozni az életemből a lehető legjobbat! ”

Időpont: Általában havonta 1x Telihold vagy Újhold idején elérhető.
Hozzájárulás: 25.000 Ft/fő az egész napos program.
A szertartás létszámtól függően 5-6 órát vesz igénybe a jelentkezők számától függően. Maximum 5-6 főt tudok fogadni egy szertartáson.

A PROGRAMRA ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

Következő csoportos Újjászületés Szertartás. 2024.01.27.

Helyszín. Szigetszentmiklós.

Lató Renáta+3620-598-60-73
gyorok.renata@gmail.com
www.holisztikuskucko.hu

Várlak Benneteket szeretettel egy csodás újjászületésre!
Reni

Share