” A Lélek viLága, ahol nyílik az élet viRága!” 

Mile Tünde alkotása – Facebook Tündérland

Szeretettel hívlak a Lélek Mentor egy éves utazására, ahol havonta egy hétvégét együtt töltünk az önismeret jegyében.

Egy képzés ahol mély ismereteket sajátíthatsz el, majd használhatod azt a saját életed és mások életének a segítésére.

Mit is adhat számodra a Lélek Mentor képzés?

🌹A látható és a láthatatlan világok, rendszerek mélyreható összefüggéseit és felépítését, valamint a rendszerben való áramlás lehetőségét. Ahol nem csak rálátsz, hanem magad is tapasztalod, a minden összefügg mindennel egységét, a TEST-LÉLEK és a SZELLEM szintjén.
🌹Egy mély önismereti utazást sok sok technikával és oldással, melyeket a 10 hónap során önmagunkon és egymáson begyakorolva, biztos technikák soraként állnak a rendelkezésedre.
🌹Olyan technikákat kapsz a kezedbe melyek a saját utam és a tanulmányaim során összeálltak egy komplett rendszerré, melyek segítik az embereket egy mélyebb rálátás és oldódás által az életük útján.

Sokszor felteszik azt a kérdést, hogy ha én nem szeretnék ezzel foglalkozni, akkor is érdemes jelentkeznem?

A válasz erre egy nagy IGEN.
Vallom és hiszem azt, hogy elsősorban Önmagukért kell lépnünk!
Saját magunkon kell segítenünk, hogy aztán amikor már mi magunk tudjuk kezelni és irányítani az életünket, amikor már vagyunk annyira stabilak, hogy nem vonódunk bele a másik drámájaba, akkor tudunk másoknak igazából segíteni!
Ehhez tudok Neked segítséget nyújtani 10 hónapon keresztül. ♥️
A képzés kezdő időpontja : 2023. 10. 7-8.
A részvétel feltétele egy felvételi elbeszélgetés, ahol mindketten megérezzük és eldöntjük, hogy szeretnénk e, tudunk e együtt dolgozni ebben a folyamatban.
Az egy éves képzést egy három napos Elvonulással zárjuk, ahol záróvizsgára kerül sor.
A három napos elvonulás árát, a képzés ára nem tartalmazza.
Sikeres vizsga után kiállításra kerül a hivatalos B/2020/001036 – os számú Lélek Mentor képzés Tanúsítványa.

A képzés felépítése gyakorlat orientált.

A hétvégék egymásra épülnek, az egyik napon elméleti anyagot veszünk át, míg a második nap a gyakorlatokról szól.
Számomra nagyon fontos része a képzésnek, hogy amikor vége az oktatásnak, ne legyen senkiben bizonytalanság egy- egy mélyebb sérülés oldásával kapcsolatban, hanem biztos kézzel tudják kezelni a nálam végzettek a hozzájuk fordulók élethelyzeteit.
-Ez azonban csak úgy lehetséges, ha már a résztvevők is végigmentek a saját blokkjaik felismerésében illetve azokban való oldódásban. Számomra így válik hitelessé egy segítő.
A képzés felépítése épp ezért elsőként, a jelen életünk nehézségeinek oldásáról szól, ez az alap kiindulási pont. (  fogantatás-születés feldolgozás, várt vagy épp nem várt gyerek vagyok, gyermekkori traumák oldása, anya-apa generációs blokkok oldása, áldozat-tettes dinamika feltárása és oldása, bőség elakadásának a kezelése.)
-A jelen életünk rendeződése után egyre mélyülő tematikában jönnek az előző életek, karmikus kötések-fogadalmak megismerése valamint ezek rendezése az Égiek segítségével. Ennek megtanulásához természetesen az elméleti részben megkapnak a jelentkezők minden szükséges információt és tanítást az Univerzum felépítéséről, törvényeiről és a sérülések, blokkok oldási lehetőségeiről és az azokhoz szükséges kompetenciákról.
Az egy év alatt mélyebben kapcsolódunk a Lélekgyógyászat rejtelmeihez, olyan oldási lehetőségeket tanulunk meg és szellemi tanításokat sajátítunk el, mely komplex rendszerben látja és értelmezi valamint kezeli az embert, test-lélek-szellem egységében.

Oktatási időpontok:

-2023.10.7-8.
-2023.11.11-12.
-2023.12. 9-10.
-2024.01. 13-14.
-2024. 02. 10-11.
-2024. 03. 09-10.
-2024. 04. 06-07.
-2024. 05. 11-12.
-2024. 06.08-09.
-2024. 07. 06-07.
A vizsga tábor , elvonulás tervezett időpontja: 2024.07.12-14. Helyszín: Váraszó.
A találkozások minden alkalommal 09-17 óráig tartanak.
A képzés díja egyösszegű kifizetés esetén: 450.000 Ft.
Havi részletfizetés esetén: 50.000 Ft/ hétvége
Az első részlet befizetés határideje. 2023. 09. 20. , mely az októberi első oktatási alkalom díja. Így a fizetés mindig előre történik és az utolsó alkalom természetesen ingyenes lesz, az előre fizetés miatt.
Októberben az első alkalom során Képzési Szerződés készül a jelentkezők és az oktató között, melyet természetesen átbeszélünk és egyetértés után, aláírásra, annak elfogadására kerül sor.
A jelentkezéssel vagy a képzéssel kapcsolatban kérdés esetén keress bizalommal az alábbi eléhetőségeken.
0620 598 6073
gyorok.renata@gmail.com
Várlak Szeretettel!
Share