“Csak kilépsz a napfénybe és máris világos van”
Bert Hellinger
A családállítás egy utazás, mely visszarepít minket a jelenlegi problémánk gyökeréhez a múltba, ahol a Transzgenerációs mintákon dolgozunk, egy mélyebb megértés és oldás erejében.

Igen, elmegyünk egészen a gyökerekig, ahol ráláthatunk, hogy az érzés melyben megrekedtünk, valóban hozzánk tartozik e. Vajon a saját életemet élem e?
A mélyben az ősök erejével dolgozunk, bontjuk ki szeretettel az elakadásokat,mely által juthatunk vissza önmagunkhoz, a saját erőnkhöz, vállalva a saját életünket és boldogságunkat!
Bert Hellinger nevéhez kapcsolódik a családállítás rendszere, melyben a résztvevők:
-az állító ( aki a családállítást kéri),
-a képviselők , (akik szereplőként részt vesznek a folyamatban, segítik azt) és az -állítás vezetője.
Az állítást kérő személy érkezik egy adott élethelyzettel, melyre szeretne egy mélyebb rálátást kapni, és megtapasztalni az állítás utáni felszabadító változásokat a saját életében. A családállítás segítségével mélyebben láthatunk rá a történetünk gyökerére, és akár generációk óta fentálló , ismétlődő nehézségek, élethelyzetek oldódhatnak általa, mely során a saját és a környezetünk életében is pozitív változások indulhatnak el. A családállítás során az energetikai rendeződés által, mindenki visszakerül az őt megillető Hely-re.
A családban kialakul a Rend, ezáltal elkezdhetjük élni a SAJÁT ÉLETÜNKET!
A folyamatokban az érzéseink megengedése és kinyilvánítása valamint az oldómondatok segítenek minket abban, hogy a múltunkat tisztelettel és szeretettel tudjuk elfogadni, ezáltal felismerjük, hogy ami velünk történt, az a részünk és hozzátartozik ahhoz a jóhoz, mely ezután fog megtörténni.

” Amikor egy követ dobunk a vízbe, egyre nagyobb koncentrikus körök rajzolódnak ki a víz felszínére, ahogy bennünk elindul a változás, az hatással van a környezetünkre is. Ha egy ember elindul a saját változása felé, ez kihatással van a Világ változására is! ”
Tehát miben is segíthet a családállítás?
Bármilyen nehézséget okozó élethelyzetben a segítségedre lehet, ahol azt érzed megakadtál, nem látod a kiutat.
Kirekesztettség érzése, munkahelyi, párkapcsolati problémák, szégyenérzet, bűntudat. Önmagunk felvállalása, életút felvállalása, agresszió gyökerének az oldása, mély női generációs sérülések oldása, bőség áramlásának akadályozottsága és a felsorolás még végtelen lehetőséget rejt magában.

Családállítás kérésére van lehetőség egyéni kezelés formájában, illetve csoportos formában is.

Egyéni Családállítás ONLINE formában is elérhető, mint szolgáltatás.

Mi a különbség az egyéni és a csporotos családállítás között?

Amikor egyéni állításra jelentkezel, ketten dolgozunk, nincsenek külön képviselők. A különböző szereplőket vagy akár érzelmeket bábok, papírlapok vagy épp meditációs párnák helyettesítik. Bármilyen eszköz segítségével mükődik ugyanúgy a családállítás, mintha csoporttal dolgoznánk együtt. Ebben a rendszerben is fedett állítást alkalmazok, tehát te nem tudod, hogy épp az a bábú vagy papírlap kit vagy milyen érzelmet képvisel, így az ego vagyis a gondolataid teljesen ki vannak kapcsolva és az érzéseid, a tudatalattid válaszaival dolgozunk. Nagyon mély és tiszta folyamatok vannak egyéni állításon is, ahol személyreszabottan csak veled foglalkozok, téged kísérlek a folyamatodban és még kérdés sem merülhet fel, hogy a képviselő belevitte a szerepébe a saját problémáját vagy energiáját.

A csoportos családállítás ára 25.0000 ft

Képviselői díj: 7.000 ft.

Egyéni Családállítás díja : 30.000 ft
Bármelyik formát is választod, az oldás lehetősége bejelentkezéshez kötött!

A csoportos Állítást kérheted nyitott és Fedett formában is. Hogy mi a különbség a kettő között?

Fedett állításnál a szereplők akiket kiválasztunk egy -egy szerepre, nem tudják, hogy milyen szereplőnek lettek kiválasztva, ( csak az állítást kérő és a családállító tudja, ) így csak a pusztán a térben megjelenő energiákkal van dolgozva, ha először jársz állításon, magad is meggyőződhetsz róla, hogy a képviselő nem a saját átélései alapján cselekszik, azt adja ami a térben tisztán megjelenő érzés.
Kérlek e mail-ben küld el a jelentkezési szándékodat, akár képviselőnek , akár állítónak vennél részt ebben a csodálatos folyamatban.
Amennyiben nem ismered még ezt a módszert, kicsit talán tartasz tőle, jelentkezz képviselőként és tapasztald meg az érzésekkel átitatott csodás rendszert, mely hatására képviselőként is hatalmas tapasztalásokkal, felismerésekkel gazdagodhatsz a saját életedre vonatkozóan. Hiszen a tapasztalat az, hogy mindig olyan embert választunk ki 1-1 szerepre, mely az ő saját életében is jelen van vagy volt valamikor.
E mail cím: gyorok.renata@gmail.com
Tel: +3620 598-60-73

A legközelebbi csoportos Állítás időpontja: 2024. május 25. Szombat 9-17 óráig.


Helyszín: Holisztikus Kuckó. Szigetszentmiklós
Részvételi díj:
Állítói díj:25.000 Ft
Képviselői díj: 10.000 Ft

Egy állítói napon maximum 3 állítás kérésére van lehetőség, mivel nagyon mély folyamatok zajlanak a nap folyamán, így a jelentkezésedet időben jelezd felém.

Bármilyen kérdésed van az eseménnyel kapcsolatban, kérlek hívj vagy írj, nagyon szívesen válaszolok!

” A múlt elengedése nem más, mint megváltozva tovább menni. ”

Bert Hellinger

Egyéni Családállítás személyes és online formában:

Természetesen egyéni családállításon is van lehetőséged részt venni, akár online formában , abban az esteben, ha a távolság akadályokat képez a személyes találkozásunkban.

Az állítás előtt megbeszéljük, hogy milyen témában szeretnél egy mélyebb rálátást kapni, hol érzel elakadást az életedben. Itt a képviselőket bábuk helyettesítik, illetve az érzelmeket a segítségükkel jelenítjük meg a térben.

Az energiák helyreállítása ebben a dinamikában a speciális oldó mondatok segítségével és a bábuk optimális helyzetbe állításával rendeződik.

Én bízom Benned, Te is bizthatsz magadban!
Tedd meg az első lépést magad felé, én várlak szeretettel!

Gyökerek nélkül nem lehet ÉLNI!

Egy szépséges visszajelzés arról, hogy miért is lehet érdemes képviselőként részt venni a családállításon!

Köszönöm szépen Andi a tapasztalat megosztását! ♥️🙏💚

Kíváncsi vagy, miről szól a családállítás? Ismerkedj meg vele segítőként/képviselőként 🙂 most szombaton…

Én is kíváncsi és félszeg voltam, ezért én is képviselőként voltam először.

Mi is történt?

Szűken fogalmazva: egy színjáték. Színjáték valaki életéről úgy, hogy nem ismered egyáltalán a sztorit. Nem tudod, kinek a szerepére kértek fel (és eldöntheted, hogy elfogadod vagy maradsz inkább „szemlélő”, ameddig lehet). Nem tudod, hogy mi fog történni, csak egyszerűen átadod magad az energiák általi vezetésnek. Elengeded magad és egyszerűen érzed, hogy mit kell tenned…mit kell mondanod… Mindegy az, hogy mennyire hiszel benne…ha ott vagy, akkor okkal vagy ott 😉 és akkor vezetnek is 🙂

Miért is jó még segítőként részt venni? Mert érdekes módon valahogy úgy rendeződnek a dolgok, hogy pont olyan szerepet kapsz, amiben a felismeréseknek a Te életedben is jelentősége van…ezáltal Te is gyógyulsz! 🙏🏼

Még csak Reninél voltam családállításon, de elmondhatom: csodálatos volt!

🧡 zárt állítás, vagyis nem tudsz a problémáról, nem tudod, milyen szerepre kérnek fel, tehát az elméd nem tud beleszólni a történésekbe

🧡 egy állítás alaposan ki van dolgozva, nem zavarja le 10-20 perc alatt, addig megy, míg meg nem találja a probléma gyökerét és azt fel nem oldják

🧡 végig segít, ha megakad kicsit az állítás, megmozdítja, továbblendíti, segít megfogalmazni, amit érzel

Fentebb a segítői tapasztalataimat írtam le, de a lényeget kihagytam: mit is jelent a családállítás tulajdonképpen, ki és miért kér állítást?

Rengeteg probléma az életünkben azért van, mert az őseinkkel való konfliktust, elakadást, vagy éppen egy ősünktöl tudat alatt továbbhozott blokkot görgetünk tovább. Ezeket az okokat tárja fel és oldja ki egy családállítás. Ezáltal gyógyulsz, és gyógyulnak az elhunyt őseid, a még elő családtagjaid is 💝…egy lépés a nyugodtabb, csodásabb jövőd, gyermekeid jövője érdekében. Hidd el, ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak, a családodnak, a leszármazottaidnak.

Gondolj erre úgy hogy leteszed azt az óriási, irtó nehez batyut, amit hurcibáltál eddig, ami tele volt szenvedéssel, nem megértettséggel, szeretetlenséggel, gőggel…. 😇

Várlak szeretettel!

Share