A Metamorf masszázst az ÁTALAKULÁS masszázsának is nevezik. Az elnevezése , a metamorphosis görög eredetű szóból származik, mely átalakulást, átváltozást jelent.
Az életünk során minden pillanatban érnek minket különböző lelki behatások, akár jók, akár kevésbé jók. Azok a hatások, nevezzük sérüléseknek őket, melyek nehézséget okoztak nekünk az életünk során, egy energetikai lenyomatot hagynak a testünkben, mely akadályozza az energia szabadon áramlását, blokkokat okoz a test energetikai rendszerében. Ezek a blokkok, mélyen a tudalattinkban raktározódnak el és mivel az energia áramlása akadályozott, lelki és akár fizikai síkon is megnyilvánulnak különböző tesi tünetek formájában.


Ezeket az elakadásokat lenyomatokat három ídősíkról hozhatjuk.
-előző életeinkből
-a fogantatásunk pillanatától, az Édesanyám méhében töltött időből, hiszen itt az édesanyám által megélt nehéz érzéseket is érezzük, sőt akár generációktól is átvehettünk bizonyos nehézségeket.
-és a harmadik idősík a jelen életünkben átélt nehézségek, melyek általában annyira mélyen vannak a tudatalattiban eltemetve, hogy nem is emlékszünk rájuk.
A Metamorf Érintésterápia egy speciális blokkoldó technika, mely nagyon finom, lágy érintéssekkel a lábon, a kézfejen és az arcon, fejen történő érintésekkel oldja a tudatalattiban a blokkokat, elakadásokat.
A lábon történő kezelés segíti többek között, hogy merjünk lépni, ezáltal felszabadítja az előrejutás képességét az életünkben.
A karok illetve a kezek a szívcsakránk meghosszabbodása, mit is segít vajon amikor a kéz reflexpontjain dolgozunk?
Azt,hogy szívünkből merjünk cselekedni, elindítani az újat, merjünk a szívünk vágya szerint élni, és megtudjuk fogalmazni szívünk vágyát ,majd kiengedni a kezünk által és elindítani ezt a cselekvő energiát.
Az arcon, fejen való kezelés segíti beintegrálódni a változást mely az új életünk megéléséhez szükséges, mindezt azután hogy elengedtük a régit mely már nem szolgál minket.
A gerincünk reflexpontjain keresztül stimuláljuk az idegrendszert ahol oldjuk a letárolt mintákat, majd azokat az energiákat melyek már nem segítik az utunkat, a szív központunkon keresztül vezetjük ki, ezzel helyet és teret biztosítva az újnak.
Az érintések által az energiarendszerben lévő blokkok feloldódnak, mely hatására a szervezet harmóniába kerül. Megszabadulhatunk a korlátozó mintáktól, berögződésektől, feloldja a bennünk mélyen rejtőző félelmeket és gátlásokat.
Ezt a gyógyító eljárást már korábban az ősi gyógyítók, sámánok is alkalmazták.
A Metamorf masszázsnak nincsen ellenjavallata, egyaránt alkalmazható időseknél, felnőtteknél és gyermekeknél is.

Hogyan is zajlik a kezelés?


A kezelés fekve, ruhában történik egy mély relaxált állapotban, ahol akár képeket felismeréseket kaphatunk jelen és előző életeinkből is, melyek a jelenünkben az elakadást okozták. Ezeket a blokkokat szabadítjuk fel és a lenyomatát tisztítjuk ki energetikailag az összes csakra területéről, majd a csakrákat feltöltjük a legmagasabb Isteni gyógyító fény erejével. A kezelés osrán nem csak a szív csakra kerül tisztításra, hanem minden egyes csakra energetikai tisztítása és feltöltése megtörténik.

Minden egyes kezelés egy adott problémára koncentrálva, fókuszálva történik. Ahol a fókusz, oda koncentrálódik az energia is. Éppen ezért a kezelés elején röviden átbeszéljük az adott életterületen megjelenő problémát, amin dolgozni fogunk. Egy életterületen megjelenő probléma teljes energetikai kioldásához több kezelésre van szükség, legalább 4-6 kezelés szükséges, melyen javasolt hetente részt venni.

Milyen esetekben nyújthat segítséget a kezelés?
-allergia
-fekélyes elváltozások,
-depressziós állapotok
-gyakori migrénes fejfájás
-tick
-görcsös elváltozások
-cukorbetegség
-idegbecsípődések,, ízületi fájdalmak.
-csont és fog problémák,
-hajhullás
-gyakori torok és fülfájás
-gyenge immunrendszer, autóimmun betegségek esetén
-keringési rendszer támogatásánál.

A kezelések hatására az energia szépen csendben teszi a dolgát, fájdalommentesen mely által a testünk -lelkünk felfrissül, új erőre kap, megélhetjük a Test-Lélek-Szellem csodálatos egységét. Természetesen nem tartozik gyógyítói eljárások közé ez az eljárás! Egészséges embereknél támogatjuk a szervezet öngyógyító folyamatainak erősödését. Nem helyettesíti az orvosi kezeléseket!

A kezelés ára: 1,5 óra: 20.000 Ft

Share