Ha erre az oldalra érkeztél, valószínűleg foglalkoztatnak kérdések az önmagad illetve az emberi kapcsolataid működésével kapcsolatban és az is lehet , hogy az életed mostani szakasza nem túl boldog és gördülékeny. Elköteleződnél Önmagad mellett és úgy érzed megszületett a DÖNTÉS, hogy a változás útjára lépj? Hajlandó vagy változtatni életed azon részein, melyek már nem működnek? Ha erre a kérdésre igen a válaszod, az egy remek hír, mert máris tettél egy lépést önmagad felé. Válaszokat keresel és hajlandó is vagy változtatni azokon a részeken, melyek már nem működnek, először is ez egy nagy öröm, hiszen már kinyitottad az ajtót a változás felé. Ha úgy érzed, készen állsz a változásra és ezért lépéseket is hajlandó vagy tenni, én nagy szeretettel várlak egyéni konzultációra.

Hogyan is zajlanak az egyéni konzultációk, hogyan kellene elképzelni a közös munkát?

Az első konzultáció során hozol egy problémát, ahol úgy érzed elakadtál az élet nagy körforgásában. Átbeszéljük és feltérképezzük azokat a lépcsőfokokat, ahol az életed területén oldásra van szükséged. Az életünk során sok minden történik velünk, és hidd el, nincs az az oldás vagy technika, mely egy kezelés során megoldaná az életedet.

Tudom ez sz@rul hangzik, de hidd el, hogy igaz….. Nincsen varázspálcám, (Van de nem használom:)

A legjobb tudásommal és tapasztalatommal segítelek Téged az úton, de nem élhetem az életedet és a felelősségeidet sem vállalhatom. Éppen ezért szükséges, hogy egy rendszert felállítsunk, ahol lépésről -lépésre kell haladnunk. Már az első találkozásunk során a segítő kérdések által, felismerésekhez fogsz jutni, melyek elindítják az oldódási folyamatodat. Minden egyes konzultáció Rólad fog szólni, mely által egyre mélyebben kezded megismerni Önmagad , szinte elkezd feloszlani a köd fátyol, mely által egyre jobban tisztán fogsz látni, nemcsak önmagadat, hanem másokat is. Minden egyes lépéssel, közelebbi kapcsolatba kerülsz Önmagad egyre jobb verziójával és kezedbe veszed a saját életed irányítását.

Azt nem ígérem neked, hogy innentől kezdve csak csupa csillámpónis csillogás lesz az életed, mert nem lesz így. És azt sem tudom megígérni, hogy ez egy könnyű út, ahol az ülések során csak mosolyogva énekelgetünk, vagy mantrázunk mosolyogva együtt és ettől megoldódik az egész létezés. Az önismeret kemény munka, talán a legkeményebb…. Egy őszinte szembenézés önmagunkkal, a bennünk mélyen elnyomott érzésekkel….. A munka legjavát Te végzed, én a tudásommal, az általam tanult és használt eszközökkel, akár ötvözve ezeket, a Te személyedhez és a problémádhoz leginkább illeszkedve fogom használni.

Azt ígérhetem neked meg, hogy a munka után a kezedbe veszed a saját életed irányítását, hogy megtudd élni Önmagad legjobb verzióját és kihozd az életedből a lehető legtöbbet és a legjobbat, melyek elvezetnek egy könnyebb Boldogabb Élet megéléséhez.

Az egyéni konzultáció 120 perc , az ára: 35.000 Ft.

Várlak szeretettel.

Visszajelzések a kezelésekről:

” Tudjátok milyen az, amikor azt érzitek, hogy hazaértetek? Hogy a legjobb helyen vagytok? Hát pontosan ezt fogjátok megtapasztalni amikor felkeresitek Renit. Mindegy, hogy tanulni, gyógyulni vagy az életed elakadásaira választ kapni érkezel, itt mindent megkapsz. Mégpedig olyan szeretettel, odaadással és alázattal, amit csak kevés embertől lehet megtapasztalni és mindezt egy fantasztikus környezetben!

Azon szerencsések közé tartozom, aki több vonalon is megkaphattam a csodát Renitől. Örök Hála és köszönet érte!

B. Andrea (masszőr, Érintéssel kísérő)

Share